1950 kuşağının en çok sevdiği serilerden biridir. Çoğu şunu söyler: “gizlice derslerde Pardayyanlar okurduk.”
Ben gelecek yıl Kasım indirimlerini bekleyeceğim. 5/6 yıl önce Baskan Yayınları’ndan okumuştum. Ciltli Alfa’yı da görmek gerek.
1950 kuşağının en çok sevdiği serilerden biridir. Çoğu şunu söyler: “gizlice derslerde Pardayyanlar okurduk.”
Ben gelecek yıl Kasım indirimlerini bekleyeceğim. 5/6 yıl önce Baskan Yayınları’ndan okumuştum. Ciltli Alfa’yı da görmek gerek.
Yıllardır Pardayanlar’ı bekliyorum. PDF olarak okumaya başlamış, aşırı sarınca gözlerim zarar görmesin diye bırakmıştım. Böyle giderse Alfa’yı bekleyemeyeceğim. Çünkü normalde çoktan çıkarmaları gerekiyordu.
Çevirisi düzgünmüdür acaba, bilginiz var mı?
O konuda bilgim yok maalesef.
Ahmet Haşim kitabına Yahya Kemal resmi basmışlar. Alfa grup iyice aştı kendini.
Hahaha müthiş ya, birbirlerine hafif benziyorlar zaten
Oy oy oyyyy. Fiyata bak. İyi ki zamanında almışız.
Gerçek mi bu fiyat? Sevincim kursağımda kaldı.
Karşılaştırmayı nereden yapmak lazım bilmiyorum ama örneğin Puslu Kıtalar Atlası ciltli baskının dolar hesabıyla 2015 Mart baskısı ile bugünkü baskı arasında 3-4 dolar fark var.
Keşke Yeni Bahar’ı da sıkıştırsalarmış araya.
Dizinin haftasına artık
Murat Menteş’in yeni romanı geliyor!
Bu romanda anlatılanlar gerçek olmasaydı
onları uyduramazdım. M.M.
Küresel markaların reklam yüzüydü.
Hollywood yıldızlarıyla takılıyordu.
Yakuzaların kara listesindeydi.
Cami cemaati ona ‘Muhammed Ali’ diyordu.
Prensin teklifini reddetti.
Koruması dünya şampiyonuydu.
Krala secde etmedi.
Kaplan saldırısından kurtardığı kadınla evlendi.
Danimarka’da mimar olarak iş bulamayınca…
Taksi şoförlüğü ve bulaşıkçılık yaptı.
2 yıl psikiyatrik tedavi gördü.
130 kilo olmuştu.
Ve şimdi geri döndü!
Asya-Pasifik ülkelerinde tam 10 yıl fırtına gibi esen top-model Göksenin Yıldırım’ın ‘inanılmaz ama gerçek’ hikayesi.
Piyuvvv fiyata gel. Bir iki ay sonra , BKM de 125 lira olur. 15 lirada Anka Kuşu 15 indirimi, hop 110 lira.
Yıllar onceki fiyatı…
Şu an liste fiyatı 25 dolar desek 4 dolarlık artış zaten dolar bazında %19’luk bir zam anlamına geliyor.
Kaldı ki Bkm, Kidega ciltli için liste fiyatı 42 TL demiş zamanında. 15 dolar falan yapıyor. Protestonun yalnızca sokaklara dökülerek yapılan bir eylem olarak algılandığı bir ortamda fiyatları protesto etmek gibi bir kültürden bahsedilemiyor haliyle. Bu konuda irade koyulamadığı gibi, malı bir şekilde eline geçiren de elindekinin zamlanmasından memnun görünüyor.
Bu karton kapak olanı ciltli olanı 55 TL etiket fiyatı ile çıkmış.
Görseldeki ciltli olan baskı. Sanırım çok satınca hemen 2. Baskı karton kapak baskı yapıp fiyatı 55’e yükseltiyorlar, yada 2. baskının tükenmesi zamsn alıyor ve zaman içinde liste fiyatı 55’e kadar çıkıyor.
İletişim pek indirime girmiyor. Hazır bkmkitap %50 yapmışken kitabı stoklarına sokmaları için mail attım.