Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Türkçe olmasa da dün İngilizce yayımlanan bu kitabı paylaşmasam olmazdı. En kısa zamanda YKY dilimize kazandıracaktır.

Amin Maalouf’tan sonra Ishiguro’nun beklenen distopyası da gelmiş oldu. Ne güzel bir moda. Herkes distopya yazsın bence hava hoş. :slight_smile:

7 Beğeni

8 Beğeni

5 Beğeni

Harika haber. “Laika” baskısını eski diye almak istemiyordum. Yakında çıkar umarım.

Bende bandrol listesi gözükmüyor sizde de öyle

mi?

13 Beğeni

Filmi izleyip plot twist’i gördükten sonra okumak keyif verir mi acaba? Okumuş muydunuz siz?

Evet dün akşama doğru hiç açılmıyordu bu sabahtan beri de böyle.

1 Beğeni

Şimdilik sadece geleceğini söyleyebilirim, ilerleyen günlerde açıklanır zaten.

8 Beğeni

İthaki’den gelecek demi bu? Bakalım Youtube’de hangi kanala sponsorluk verecekler bu sefer.

Evet 20 karakter

1 Beğeni

Çok berbat bir kapak değil ama spor kitabı gibi duruyor.

10 Beğeni

Canım Jaguar :smiling_face_with_three_hearts: (20 karakter)

1 Beğeni

Ne kadara almıştınız acaba, ben de almayı düşünüyorum da çok pahalı geliyor. :sweat_smile:

@smartestidiot Yanlış hatırlamıyorsam indirim ile 30 liraya geliyordu, bir de üstüne Amazon’un o meşhur indirim döneminde kupon kullanmıştım. Bayağı uyguna gelmişti. Bence alın, baskısı kaliteli. Can son zamanlarda kapaklarını falan çok inceltti, hiç sağlam durmuyor.

1 Beğeni

İyi bir seçim yaptım öyleyse, Amazon’da 39 TL olduğunu görünce aldım. :sweat_smile: Can’ın etiket fiyatı 75 TL’ymiş zaten, yani %50 indirimle de hemen hemen aynı fiyata gelecek. Pegasus’un o muhteşem kapaklısı dururken Can’ın olimpiyat teması gibi duran kapaklısını tercih etmedim. :sweat_smile:

2 Beğeni

18 Beğeni

15 Beğeni

Sherlock Holmes acaba Alfa’nın basma ihtimali olduğu ciltli kitap mı? Sitesinde aradım ama bütün hikayeleri 1. cilt yok. Everest baskıların çevirmenleri farklı. Bakalım ne çıkacak ortaya.

1 Beğeni