cümlenize başlamaya değer görmediğim için küçük küçük gittim. terzi kendi söküğünü dikmeli, misali. nasıl da ışığa toplaşan sinekler gibi doluşmuşlar.
sökük demişken, misal;
tabii ki.
Steampunk.
nuff said.
Konudan bağımsız olarak ne yapmak istediğinizi pek anlamadım, anlamlandıramıyorum da. Üst düzey dil ve anlatım üslûbu mu bekliyorsunuz? Bu konuda, buradaki uyarmalar olsun, kitap okumaları olsun, çoğumuz kendine çeki düzen vererek bir şeyleri ortaya koymaya çalışıyor. Eğer farklı şekilde olsaydı zaten önünü alamazdık. Fakat bu tutumunuz gittikçe can sıkıcı hâle geldi.
Böylesine saygısız ve itici bir tavır takınmanızın bir sebebi var mı?
gayet saygılı ilettim, iki farklı başlıkta, örneklerimi. birinde büyük birinde küçük harfle başlayarak. cehaleti savunan, “türkçe yetersiz bir dildir” diyen mantaliteye karşı birlik olan gençlere ayna tuttum son eleştirimle de. küçük harfle başlanmış argümanına toplanılmış zira. burada saygısızlık ve ötekileştirme, balık baştan kokar misali aşağıya sirayet ederek, sizlerin kalemine bulaşmış. algı kapıları da kapalı olduğuna göre, bu konuda cevap hakkımı gömüyorum.
Alfa’nın vaadi 2023. Alfa toplayanların sıkıntısı yok mis Bana İş Kültür lazım
Foruma yazma hakkınızı da temelli gömseniz keşke, uzun zamandır sadece insanlara sataşmak dışında hiçbir şey yaptığınız yok. Üzerinizdeki negatif enerjiyi farklı yollarla atmanızı öneririm. Belli ki amacınız tam olarak bu, insanları kışkırtıp durmayın boşuna.
Yazım kurallarını kendinize göre uydurup yanlış kullanıyorsunuz ve başkalarının yazım kurallarına dikkat etmelerini istiyorsunuz. Ne saçma bir çelişki.
Konuyu anlamaya çalışmak istiyorum ama ciddi anlamda mesajınızı okurken anlatım bozuklukları sebebi ile bir yere varamıyorum.
Geçen sene çevirmenin kendi hesabından kapağını kırparak paylaştığı kitap Loudun Şeytanları. Ekran görüntüsü almıştım, aylarca ne zaman çıkacak diye İthaki Günlükleri hesabına sorup durmuştum. En sonunda çıkıyor demek. Kapağında yazan ibareden ötürü çok merak ediyorum. Karanlık Kitaplık’tan çıkacak sanırım. Tabii belli de olmaz.
Benim tahminim 50. kitap bu olacaktı ama yetişmemiş. Hiç yoktan iyidir, sonuçta çıkıyor.
Bu eleman kim? Yeni mi geldi, daha önceden gördüğümü sanmıyorum fakat herkes tanıyor gibi yazmış.
Ben son yazılan mesajlara dahil olabildim. Daha önceden bir sohbetimiz olduğunu hatırlamıyorum.
Asgari iletişim dilinden uzak insanlar forumda kalmamalı, sosyal medya platformları bunun için varlar zaten.
Ben de merak ettim. Takip ettiğim hiçbir başlıkta görmemiştim.
@balim_hukuk_burosu Asgari iletişim dili herkese karşı kullanılamıyor maalesef. “Eleman” kelimesine takıldınız sanırım, bunu bilinçli bir şekilde yazdım. Bazen çocukla çocuk olunmalı. “Anladığı dilden…” kavramı böyle insanlar için var zaten.
Bence size dememiş hocam.
Acaba ne… Ranpo??? 20krktr