Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Böyle özel baskılar yapılsın itirazım yok fakat genel olarak bütün yayınevleri 3 yıl öncesine kadar neden özel baskı, ciltli baskı yapmadılar bunu merak ediyorum. Şimdi fiyatlar arşa değmişken bütün yayınevleri özel baskı işine girişti. Ben ve benim gibi on binlerce okur da ağzı açık seyrediyor ancak. Çünkü karton kapaklı kitapları almak bile artık imkansız hale geldi gibi.

19 Beğeni

Acaba fırsat konusunda mı paylaşsam bilemedim. https://www.eganba.com/sapiens-grafik-tarih-ikinci-cilt-kitabi-yuval-noah-harari Etiket fiyatı 195 olan kitap şu an eganba’da 76 TL görünüyor. Yüzde 62 civarı bir indirim oranına denk geliyor sanırım.

5 Beğeni

Teşekkürler.İlginç bir indirim ,sipariş verdim bir adet hemen.

1 Beğeni

Ülkede orta direk kalmadı gibi. Düşük gelirliler ve yüksek gelirliler var artık. Dediğiniz gibi biz karton kapaklılara bile bin bir hesapla ulaştığımızdan artık hedef kitle yüksek gelirliler herhalde.

8 Beğeni

15 Beğeni

Demek ki dertleri başka bir şeymiş.

1 Beğeni

Gerçi bu tweet’de olan baskı prova baskıymış ama yine de muhtemelen cilt gerçek deri, kağıt sanki İvory gibi. 10 cilt en az 3000 TL civarı olur diye tahmin ediyorum.

Bu tarz baskılar koleksiyoncular için yapılan ve yayınevleri için getirisi daha çok olan baskılar.

3 Beğeni

Teşekkürler, umarım iptal etmezler :slight_smile:

1 Beğeni
3 Beğeni

Can Yeniler

9 Beğeni
15 Beğeni

Çok güzeller

6 Beğeni

Ben bu baskıları 1-1.5 ay önce aldım. Sadece cilt bu fiyat farkını yapmamalı. Kolay kolay bunu söylemem ben ama karton kapak daha tercih edilesi.

1 Beğeni

Baktım hemen, haklısınız. Ciltsiz iki kitabı alacağım.
Bir konuda daha fikrinizi alabilirmiyim? Halid Ziya Uşaklıgil Kapra baskıları nasıldır? Fiyatları inanılmaz buldum.

1 Beğeni

Kapra baskılardan henüz Halit Ziya almadım ama diğer satın aldığım ve aralarında okuduğum Kapra baskısı Türk yazarların kitaplarında ufak tefek imla dizgi hataları dışında bir sorun göremedim.

Hem fiyat hem de yayına hazırlayanın ön söz / sunuş yazıları nedeniyle bir süredir Türk yazarlar konusunda özellikle Kapra bazen de Karbon mini baskıları tercih ediyorum.

Teşekkür ederim. Fiyatlar 4,41 - 6,21 arası olunca yabancıladım, makul bir yere koyamadım.
Kitap indirimleri başlığına atayım, stok da sıkıntısız görünüyor sitede

1 Beğeni

Kitapyurdu POD ( Print on Demand )denilen sistemle kendi basıyor kitaplarını, bu nedenle diğer yayınevlerine göre kitap maliyeti daha düşük oluyor.

1 Beğeni

Kapra, Kitapyurduna mı ait? Bilmiyordum. Aslında Can Yayınlarının baskıları için girmiştim siteye.

Evet.

Hepsi birlikte Repar yayın grubu altında faaliyet gösteriyor.

Kapra
Karbon
Güzel biyografiler yayınlayan Runik kitap
Selenge
Saltokur
KDY

Başka yayın markaları var mı bilmiyorum. Benim bildiklerim bunlar.

6 Beğeni

Yeni değil tekrar baskı

8 Beğeni