Kitabın boyutları farklı değil sanırım. Öyle bir şeyler okumuştum. Yanılıyor muyum?
Evet, “boyut farkı var ve kuşe kağıt” dediydiler. Ben de dün Zaman Hırsızı’nı sipariş ettim . Hep böyle oluyor, alışverişin ertesi günü bir Diskdünya daha çıkageliyor.
Bursa fuarında tüm kitapları almıştım. Tacizci dahil. Fuarın son gününde yaptıkları iyi bir indirim ile oldukça uyguna almıştım. Fiyatlar gerçekten her geçen gün saçma sapan seviyelere gidiyor. Ayrıca Joona Linna serisinin tamamlanmış 8 kitabı var. Ülkemizde henüz son kitap ile beraber 5 kitap çevrilmiş durumda.
Doğan Lars Kepler kitapların fiyatlarında Pegasus ile yarışıyor.
Bir ara Farseer devamı konuşuluyordu acaba konu hakkında bilgisi olan var mı? Devam kitapları gelecek mi?
Can Yayınları kapaklar konusunda şov yapmaya devam ediyor.
Robin Hood sevindirdi.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama Goodreads okurları yılın en iyi ilk romanı seçilmiş. O yüzden paylaşmak istedim. Ek olarak çevirmeni çok sevdiğim bir hocam.
Siren Yayınları’nın yeni kitabı
Hem İthaki hem Siren. Solnit’ler gelmeye devam ediyor. Muhteşem.
Evet.
Aynı çeviri ile birisi sert kapak diğeri karton kapak olacak denilmişti.
Tarafımız belli öyleyse.
Yazarken aklıma geldi de şimdi sürekli bulaşıyoruz rencide etmeyelim diye sesimi çıkartmamıştım.
Muhtemelen bez cilt değil ama fiyatını görmem lazım, ondan sonra muhtemelen “Bu fiyata bu cilt küfür gibi” derim.
@BiblofilYouTube dedin ama.
Aynen dedim valla affet büyüklük sende kalsın.