Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Serinin çevirisi tamamlanınca yaparlar belki.

1 Beğeni

Bende daha sonra çıkacağını düşünüyorum, belkide ilk önce seriyi tamamlayıp daha sonra kutulu çıkarırlar.

Seri tamamlanmadığı için ben henüz okumaya başlamadım ama kitapları okuyanlar alıp okusa son kitap öncesi spoiler yeme ihtimali olabilir mi acaba diye düşündüm.

25 Beğeni
19 Beğeni
4 Beğeni

5 Beğeni

Sihrin tonları serisinin son kitabı sanıp bir an çok sevindim ama serinin yan kitabıymış :worried: bu yazarı okumayan varsa tavsiye ederim. Çok farklı bir tarzı var aksiyon yazımı konusunda. Hem vahşi hem de bu seri benim çok hoşuma gitti.

3 Beğeni

Can Yayınları yeniler

6 Beğeni
6 Beğeni

Overture 200₺ etiket fiyatı nedir yahu…:exploding_head:

4 Beğeni

Paranız Sand olmuş diyor.

13 Beğeni

272 sayfa ve 65 TL.Ne günlere geldik cidden…

6 Beğeni

Eksik Parça’nın bastığı Yeşim Şehri (Fonda Lee) kitabının devamı yıllardır çıkmıyor, ne zaman basılır ya da basılır mı bilen var mı? Yayınevine ben ulaşamadım.

2 Beğeni

Ben daha önce sorduğumda basılacak denmişti ama maalesef ben de bekliyorum. Yorumlar harika, tamamlansa okumaya başlamayı planlıyorum.

Bende sormuştum. 2022 programında var demişlerdi. Ama ertelemiş olabilirler. Piyasa koşulları nedeniyle.

1 Beğeni

Son Zamanların En İyi Fantastiklerinden: Katiller Vakti Kitap Yorumu - YouTube kitapla ilgili şahsi yorumlarımı merak eden olursa diye videomu eklemek istedim. Kitap bence güzel tavsiye ederim.

11 Beğeni

Seriyi aldım, ama seri tamamlanınca ciltli edisyonu gelecek gibi bir his var içimde.

1 Beğeni

Tüm fantastik severlerin en azından adını duyduğu iki gözümün çiçeği Ejderha Mızrağı serisine 13 yıl aradan sonra yeni kitap geliyor. Dragons of Deceit 2 Ağustos'ta satışa açılacak. Bu ay içinde okuma etkinliği planlıyoruz sevgili @Haplo ile, tüm forum davetlidir. :slight_smile:

Yeni kitabın konusu şöyle: (Translete'in üzerinden şöyle bir geçtim, idare edin :)

Destina Güldikeni -adından da anlaşılacağı gibi- kaderin gözde çocuğu olduğuna inanmaktadır. Ancak babası Mızrak Savaşı’nda öldüğünde, özenle inşa ettiği dünyasının yıkılışını izler. Sadece sevgili babasını değil, ona kalan mirası da kaybeder: aile topraklarını ve kaleyi. Babasını kurtarmak için cesur bir plan yapar - zamanda geriye gidip onun ölümünü önlemek.

İlk önce, en son maceracı kender Tasslehoff Burrfoot’un elinde olduğu bilinen Zaman Yolculuğu Aygıtı’nı ele geçirmesi gerekmekte. Ancak zamanı değiştirmek için başka bir büyülü esere, şimdiye kadar yaratılmış en güçlü ve tehlikeli esere daha ihtiyacı olacak. Destina’nın görevi onu cüce krallığı Thorbardin’den Solace kasabasına ve ötesine götürür ve Zaman Nehri’nin akışını saptırmak, geçmişi ve geleceği sonsuza dek değiştirmekle tehdit eden bir dizi feci olayı harekete geçirir.

15 Beğeni

Ejderha Mızrağı’nı çok seviyorum ama MW & TC ikilisi bizim mızrak savaşı kahramanlarının ucundan kıyısından geçmeyen bambaşka orijinal yeni bir üçleme yaratsalar keşke, anladık Tasslehoff , Tanis, Caramon falan nostalji oluyor ama bu iki inanılmaz yetenekli arkadaşların zihninde mutlaka yeni, orijinal bir şeyler vardır.

Ha bunu okumayacak mıyız, yalayıp yutacağız elbette çıktığı ilk gün, İthaki’nin bunu basması ise 15 seneyi bulur eminim :smiley:

3 Beğeni