Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Uzun zamandır beklenen kitap.

18 Beğeni

Bu nasıl bir fiyat yahu? Gerçekten elimdeki seriler bittikten sonra İthaki ile ilişkimi keseceğim. Yeni serilerine de başlamıyorum asla.

7 Beğeni

Bunu duymak güzel. Kolaylıklar diliyorum.

1 Beğeni

Merhaba @Mustafaizmirli Bey ve @Erdo Bey,

Aynı konu hakkında sorduğunuz için birlikte yanıt vermek istedim. Farklı kapak seçenekleri konusunda henüz bana bir şey söylenmedi. Yayınevi özel baskı seçeneğine gidecekse de sanırım seriden birkaç kitap daha basılmadan bunu gerçekleştirmez. Yine de görüşlerinizi iletip bu konuda bir gelişme olursa da bilgilendirmeye çalışacağım.

Bu yıl içerisinde bir aksilik olmazsa 3 belki 4 kitap daha çıkabilir diye umuyorum (tabii yayınevinin programına ve benim hızıma bağlı, elimde başka çeviriler de var).

İlginize teşekkürler,

12 Beğeni

Yine şaşırmadım. Bu fiyat ne yav?

4 Beğeni

Keşke bu konuda yanılsaydım diye düşünüyorum.

Açıklamalarınız ve emekleriniz için ben de çok teşekkür ederim İpek hanım :pray:

2 Beğeni

Arsen Lüpen kapakları bana kötü gözükmedi, bence iyi. Tabii zevk renk meselesi :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu kitap, Amerikalı filozof William James’in hayatı ve düşüncesine giriş niteliğindedir. James şüphesiz çağdaş düşün hayatımızın en önemli ve en renkli isimlerinden biridir. Etkisi öyle derin olmuştur ki, psikolojiden felsefeye, epistemolojiden teolojiye; duygu çalışmalarından zihin felsefesine dek çığır açan yapıtları çağdaş düşünceye yön vermiştir.

Bu kitap tüm bu etkilerin izini sürmektedir. Temel kavramları üzerinden James’in mirasının sistematik bir envanterini okura sunmaktadır. James’in bilgi anlayışı, bilinç akışının anlamı, dinî deneyim kavramının James psikolojisindeki yeri bunlardan birkaçıdır.

Bu değerli çalışmayı Fransız filozof Emile Boutroux’un kaleminden okurlarımıza sunuyoruz.

2 Beğeni

8 Beğeni

Ciltli ve kutulu, neden tek kitaba kutulu baskı tercih edilmiş merak ettim. Üstelik ciltli, kutulu ve özel baskı denmesine rağmen Asımov yeni kitapla aynı fiyat.

6 Beğeni

11 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

39 lira ne lan hayatta vermem o parayı.

3 Beğeni

resim_2021-03-15_192139

@Leingrad ciltli baskı yapılmayacakmış.

Teşekkürler.

Alan olursa içinden birkaç fotoğraf bekleriz :slight_smile:

1 Beğeni

Kapak çok hoş olmuş :blush: :+1:

18 Beğeni

Pamuk’un kendi resmi ne de olsa. Yazarlıktan önce resimle ilgilendiğini okumuştum yazılarında… :slight_smile:

1 Beğeni

Çok güzel haber. Artık çıksın ya. Hacmi ne kadar acaba çok merak ediyorum.

1 Beğeni

Daha önce paylaşılmış uyarısı alacaksınız birazdan. Bana ışık hızında düştü.

2 Beğeni

:joy: :joy: Maalesef öyle olacak yine.

Daha önce paylaşıldığı için gönderiniz kaldırılmıştır. @canemrerol

2 Beğeni