Bi Philip gördüm ama K. Dick yerine başka bir şey yazmışlar. Ülen alfa nedir bizim bu kadar zaman beklediğimiz.
Buradan A.S. Byatt çıktı bize görev olarak.
İthaki yılın ilk yarısında basacakmış kitabı.
Ayrıca Neuromancer BKK’den gelecekmiş.
Gözüme çarpanlardan:
YKY’den üç öyküden oluşan bir Fürüzan kitabı gelecekmiş. Ian McEwan’ın son kitabı “Dersler” de bu yıl içerisinde gelecekmiş.
Everest: 'i biliyorduk, sosyal medyada paylaşmışlardı. Fikret Otyam külliyatı, Adnan Özyalçıner Toplu Öyküler gelecek.
Yarım sayfadan fazla olduğu için geniş açı ile fotoğrafladım, ne kadarı okunur olur bilmiyorum, yine de paylaşayım.
Milliyet’in bugün tarihli Kültür - Sanat eki.
Corto maltase ve BlackSad ilk dikkatimi çekenler. çekenler. Umarım delta serisinden İNCE Memed gelir.
YKY acaba Yaşar Kemal’in üçlemelerini veya dörtlemelerini ne zaman toplu halde basar?
Örneğin daha önce basıp sonra devamını getirmediği “dağın öte yüzü” üçlemesi gibi.
En sevdiğimden, renk renk minnak cicili bicili kitaplar.
Ben de linkini bırakayım şuraya
Işıkgetiren 4 demişsiniz ama Işıkgetiren olarak bunu biliyorum, çıkmış. Işıkgetiren diye başka bir seri varsa onu bilmiyorum. Katilbot 6’da gelmiş. Robot’un çocuk kitabı çıktı. Scalzi çıktı mı bilmiyorum çıktıysa veya çıkarsa dörtte dört olur.
@Artorias Brandon Sanderson’un gizli projelerinden birisin Kralkatili 3 olduğunu düşünün. O kitap gelirse ancak böyle gelir herhalde.
Brent Weeks’in ihtaki’den çıkan Işık Yaratan serisini demek istemiş arkadaş. 4. kitabı bekleniyor. Robot’un çocuk kitabı derken “Şaşkın Robot Norby”'den bahsediyorsanız onun Robot serisi ile ilgisi yok. Scalzi çıkmadı. Bir tek Katilbot 6 çıktı bahsi geçen kitaplarda.
Sizin attığınız linkdeki Işık getiren Salon yayınlarının çıkardığı Empirium Üçlemesi’nin 3. kitabı.
Evet orada karışıklık olmuş. Teşekkürler hocam.
Doğrusunu yazıp sorayım belki ıthaki bizi kast etmemiş deyip önceki mesajı dikkate almamıştır:grinning:. Işık Yaratan serisi 4. kitap nerede ithaki:triumph:?
Fark etmiştim bir karışıklık olduğunu, bu sebepten sormuştum. Brent Weeks’in serisini biliyorum, dediğiniz gibi o serinin dördüncü kitabı daha yok. İthaki bu, belki de hiç olmaz. Nesnel olarak bakarsak @Lorien_archers’ın dileklerinin bir kısmı gerçekleşmiş. Kitaplarda ve filmlerde dilek dileme hakları bulunan kişilerin dilekleri olur ama asıl istedikleri olmaz ya onun gibi bir durum olmuş.
Aman hocam Bedazzled izledim geçenlerde. Gerçekten de dilekler tam istendiği gibi olmuyor. O yüzden dilek falan uzak dursun şimdilik mazallah çok olmadık şeylere evrilir benim dilekler falan uğraşırız. Ithaki batar, Asimov’un haklarını kaybeder kitabı basamadan, Işık Yaratan yalan olur işin içinden çıkamayız sonra.
Empirium’un üçüncü kitabı gelmiş nihayet.
İlk İmparatorluğun Efsaneleri üçüncü kitabını bekliyorum ben hayırlsıynan.
Yazarımız genç ve çok yetenekli birisi. Eli kulağında yakında bombaları patlatacak.
Çevirisi Mart ayında bitmiş.