Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

❝Çölün altın kumları önlerinde parıldıyor. Susuzluk güç, ihtiyaçlar mühim, tehlikeler sinsi. Ölüm bütün ağırlığıyla yaşamlarını çevrelerken karşılaştıkları çetrefilli durumlar yol arkadaşlarını fedakârlık kavramını irdelemeye itiyor.

Yolculuklarının üçüncü durağı, İskender ve Hayat’ın kişiliğini bir heykel gibi yontarken, zaman ve mekân akışında tuhaflıklar başlıyor. Kara deliğin içindeki sistemde bir aksaklık var.

Turuncu çağda, iki yolcunun karşısına yeni kişiler ve yeni nesnelerle birlikte ilk kez, bütün yaşadıklarının arka planıyla ilgili bir ipucu çıkar. Artık sadece bedensel değil, zihinsel olarak da yol almaları gerekir.❞

Yedi Mum Serisi’nin yeni kitabı Beşinci Mum çıktı.

11 Beğeni

Doğan Narnia Günlükleri’nin daha önce basılan tüm kitapları için bandrol almış.

3 Beğeni

Bi özel edisyon çıkartsalar çok istiyorum ya…

2 Beğeni

Linke tıklayınca 404 hatası veriyor.

1 Beğeni

Düzelttim, teşekkür ederim. :pray:

1 Beğeni

Özel edisyon tek kitap ciltli bandrolde gördüm. Sanırım deprem sonrasında görmüştüm.

13 Beğeni

Bende seneler önce İş Bankası’ndan çıkan bu baskısı var, keşke tekrar böyle şeyler yapsalar.

31 Beğeni

İnanılmaz güzel duruyor…

Şu an böyle kitap çıkarsalar bile fiyatı ateş pahası olur. Çok üzücü.

4 Beğeni

Dördüncü Kurban

Çin Polisiyesi 2

Dördüncü Kurban
Çin Polisiyesi serisinin ikinci kitabında Li Yan ve Margaret Campbell, kurbanlarını dehşet verici ritüellerle öldüren bir katili yakalamak için mecburen bir araya gelir.

İKİNCİ GÖRÜŞ
Çin polisi bir kez daha Amerikalı adli patolog Margaret Campbell’ın yardımlarını kabul etmek zorunda kalır.
Pekin’de işlenen dört korkunç cinayeti araştırmak üzere
işbirliği yaparlar.

ÜÇÜNCÜ DERECE
Dedektif Li Yan özellikle kurbanlardan birinin,
Amerikalı bir diplomatın cinayetlere nasıl dahil olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Margaret’tan uzak durmak için de elinden geleni yapar.

DÖRDÜNCÜ KURBAN
Li Yan ve Margaret Campbell’ı bir zamanlar birbirine yaklaştıran zıt kutuplar sonunda onları tekrar ortaklığa iter. Fakat gerçeğe yaklaştıkça, onu gizlemek için her şeye hazırlıklı olan bir katile de yaklaşmaktadırlar.

Karanlık, heyecan verici ve farklı. –Scotland on Sunday

Peter May modern Çin’in politik ortamına ve kültür farklılıklarına bir pencere açıyor. –The Herald!

Serinin diğer kitabı:

6 Beğeni

Alfa bu ara polisiye severlere çalışıyor. Umarım yakında bilimkurgu, fantastik, korku severleri de sevindirirler. Clive Barker’dan Kan Kitapları, Jeff Vandermeer’den Hummingbird Salamander beklediğim kitaplar.

4 Beğeni

Bunu bugün sordum. Aynı performansı PKD ve JV ile diğer beklenen kitaplarda da bekliyoruz diye. Zaten 4-5 çevirisi hazır kitap vardır gelecek dedim. Bana :slight_smile: attılar. Nisandan itibaren hareketlenme bekliyorum.

2 Beğeni

Kağıt türünü belirtmemişler.

1. hamur kağıt kullanmışlar.
1 Beğeni

Teşekkür ederim, İthaki’nin facialarından sonra kağıt türüne dikkat etmeye başladım.

2 Beğeni

Kitapların isimlerini mi söylediler ?

Harika olur ya lütfen çıksın…

1 Beğeni

5 Beğeni

Yok hocam. 1 yıldır falan PKD basılmıyor malum. Ben bu 1 yılda ayda bir soruyordum kitapların durumunu matbaa yoğunluğu var deniyordu. Matbaa yoğunluğu nedeniyle çevirisi biriken 3-5 PKD ve JV’ler bu yoğunluk bitip sıra kendilerine gelince ard-arda gelir diye tahmin yürüttüm, onlar da :slight_smile: attılar. Ubik çıkalı 15 ay olacak nerdeyse. Nisan- mayıs başlarlar basmaya bence.

3 Beğeni
9 Beğeni

Saadet hanım bu şakayı yaptığına göre GEB için yol çok kısalmış.
Alfa’ dan çıkacak.

:slight_smile: