Doğrusu Dune kapağını ben de beğenmedim.
İBB mi bana çalışıyor, yoksa ben mi İBB’ye çalışıyorum tartışılır
Merhabalar, yarım kalan seriler hakkında ne yazık ki yorum yapamayacağım ancak dört kitaplık Aynadan Geçen Kız serisi hakkında kısa bir açıklama yapmak isterim Ben de çeviri bana ilk geldiğinde “herhalde Yabancı’dan çıkacak” diye düşünmüştüm ancak seri aslında genç yetişkinden neredeyse yetişkine kayan bir noktada (biraz Jules Verne kitapları ya da Alice Harikalar Diyarında gibi düşünebiliriz, sınıflandırması zor). Ana karakterlerimiz yirmilerinde, romantizm yok ve bir aşk macerası da pek söz konusu değil; fantastiğe ve özellikle de steampunka meraklı yetişkin okurların da sevebileceğini düşünüyorum. Öte yandan ilk kitabın Fransa’da yayınlanma tarihi 2013 (son kitap 2019), ben de çeviriyi teslim edeli oluyor. İncelemek isteyenler için kitabın bağlantısını da bırakayım, ilk otuz sayfayı okuyabiliyorsunuz.
Serilerin tıkır tıkır tamamlanacağı, bol kitaplı günler
Önokumayı okudum. İlk bakışta gerçekten basit bir genç yetişkin kitabı gibi dursa da ilgi çekici görünüyor. Daha yeni alışveriş yaptım ama ilk fırsatta bir şans vereceğim kendisine. Emeklerinize sağlık.
Arkadaşlar, Alfa’nın bastığı Asteriks’ler kuşe kâğıt mı? Değilse, kâğıt türü ne? Gerçi fiyata bakarsak kuşe muhtemelen değil ama yine de seriyi alan varsa öğrenmek isterim.
Ayrıntı yeni bir bk çıkarmış.
Everest bir tane daha Borges basmış.
Şu ikisi de bkdan çıkacak sanırım yakında diye eklenmiş.
Etiket fiyatı 319 TL