Ön siparişe açıldığında yüzde %60 indirimin altındaki teklifler yok hükmündedir.
Yüzde 80 olsun bari oldu olacak.
Baskerville’lerin Köpeği’ni bu serinin içine almak hiç mantıklı olmamış. Onun yerine başka bir kitap koysalardı daha iyi olurdu.
Muhtemelen diğer üç Sherlock Holmes romanını da koyarlar.
Sherlock Holmes kitaplarını daha öncede basmışlardı. O şekilde devam etselerdi daha iyi olurdu bence. Bu serinin içine almaları mantıklı gelmedi bana.
Polisiye diye almışlardır.
Diğer kitaplarınıda bu seri içinde basarsa İthaki, Sherlock Holmes kitaplarını almayıp bu seriyi toplayanlar için iyi olur. Ama benim anlamadığım neden üçüncü kitaptan başlamışlar basmaya.
Bu kitapların sırt kısmında numara yazıyor mu seriyi toplayanlar içinde önemli bence. Daha önce Sherlock Holmes kitaplarını alan almak istemez. Ama takıntılı olan birisi için kötü bir durum bence.
Sen kaç kitap okudun ya?
Belki de stoklarında ilk tükenen bu kitap olduğu için basmışlardır. Yakın zamanda diğerleri basılır mı görürüz.
Türkçeye çıkan hepsini okudum.
YKY’den Çiğdem Erkal çevirisi ile bir bilimkurgu kitabı geliyor.
The Thirteenth Floor isimli çok kaliteli ancak az bilinen bir de film uyarlaması var bu kitabın. Çok sevindim basılacak olmasına.
Çok sevdiğim bir filmdir.Kitap uyarlaması olduğunu bilmiyordum. Listeye ekledim.
Filmini izlemiştim, müthişti. Kitabı da alırım.
Filmi çok beğenmiştim ama kitabı olduğunu bilmiyordum. Çıksın alayım hemen.
Romanın, Werner Fassbinder’ın yönettiği iki parçadan oluşan, Welt am Draht isimli 1973 yapımı bir uyarlaması daha var.