Kitaplar satışta mı yoksa bunlar bandrol mü?
15 Ekim 2024 yayımlanma tarihi. Henüz satışa açılmamış sanıyorum.
Uzun süredir çıkmalarını bekliyordum ama Amazon’a düşmelerini bekleyeceğim. Yazın aldığım kitapları okuyorum şu an, teşekkürler paylaşım için.
Malazan nerelerde kaldın hadi artık.
Tüyapa gelecek dediler.
Fuardan fuara gelecek deniyor 5.kitap Mayıs ayındaki Ankara Kitap Fuarında satışa çıkmıştı 6.kitap da İstanbul Tüyap Fuarında satışa çıkacağı konuşuluyor.
Senede 2 kitap geleceği söyleniyor.
Ben daha beşi okumadım altıncının çıkışını engelliyorum.
İnsanoğlunun tarih sahnesine çıkışıyla birlikte var olan, tarih boyunca kabileleri, toplumları ve medeniyetleri şekillendiren başlıca hadiselerden biri: Savaş…
Tarihin akışına doğrudan etki eden en büyük savaş ve muharebelere soluksuz bir yolculuk sizi bekliyor. Milattan önce 490 yılında Antik Yunan’dan başlayarak 1991’de Orta Doğu’ya geleceğiniz, neredeyse 2.500 yılı kapsayan bu nefes kesici macerada kahramanların yükselişine, imparatorlukların çöküşüne, talihin kan ve çelikle yeniden yazıldığı cephelere bizzat tanık olacaksınız.
100 Büyük Savaş, orduları dağıtan stratejileri, imparatorlukları deviren taktikleri, zekâ ve cesaretleriyle tarihin akışını değiştiren cesur liderlerin ortaya çıkışını tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Leonidas ve 300 Spartalısının Thermopylae’deki efsanevî fedakârlıklarından Hannibal’in Alpleri cüretkârca geçişine, Sultan Alparslan’ın Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını Türklere açışından II. Mehmet’in İstanbul’u fethederek Fatih oluşuna, Napoléon’un Austerlitz’deki ustalığından Rommel’in Afrika çöllerindeki mücadelesine uzanan elinizdeki bu kitap, okuyucusunu dünyanın dört bir yanındaki savaş alanlarına götürüyor.
Osprey Resimli Tarih Dizisi’nin beşinci kitabı 100 Büyük Savaş tamamı renkli 100 özel çizimiyle savaş alanının dehşetengiz atmosferini yaşamanızı sağlıyor. Dünya tarihine yön veren dev mücadeleleri daha iyi anlamak için ideal bir giriş kitabı olan 100 Büyük Savaş, savaş tarihine merak duyan herkese sürükleyici ve aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.
İkinci kitap da çıkmış.
Heyecan, aslanın ağzına giren güvercinin kursağında.
100 Büyük Savaş’ın orijinal kapağı daha güzelmiş. Ayrıca kitap adının Kronik’in yaptığı gibi ortaya değil de üste yerleştirilmesi çok daha iyi. Böylece görsel daha net bir şekilde görülüyor. Kitabın ciltli ve kuşe kâğıt olması güzel.
Sizin keyfinizi mi bekleyeceğiz.
Fuara kadar okuyamazsam beni beklemeyin dedim.
İthaki.
Eser Adı | Yazarı | Çevirmen | ||||
---|---|---|---|---|---|---|
KATE İŞBAŞINDA -3 MANŞET SKANDALI | HANNAH PECK, | MERVE SEVTAP SÜREN, | ||||
KARİYERİM GELECEK | YASEMİN SUNGUR, | |||||
ÖLMEK İSTİYORUM AMA TTEOKBOKKİ DE YEMEK İSTİYORUM | BAEK SEHEE, | AYŞE SU AKAYDIN, | ||||
SİCİM KRALLIK | TAHEREH MAFİ, | ALP LEVİ, | ||||
ARAMIZDAKİ YEDİ YIL | ASHLEY POSTON, | İNCİ NAZLI, | ||||
MIRILDANAN KEMİKLER | A. G. SLATTER, | PEREN GÜLMEZ, | ||||
AYIŞIĞI’NIN KAYIPLARI | CHRİSTELLE DABOS, | SALİHA İPEK ORTAER MONTANARİ, | ||||
ARA NAĞME | ARİF FUAT SEVİMAY, | |||||
BEKLEDİĞİM ODALARDA | NİLÜFER KÜÇÜKÇAVDAR, | |||||
CUMHURİYET’İN HİKÂYESİ | SERDAR SOYDAN, |
Joe Abercrombie - The Devils kitabını beklerim.