Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu fotoğraflarda iki renkte harika gözüküyor, ah bu kararsızlık… :sweat_smile:

6 Beğeni

Hocam kesinlikle daha iyi.Mukayese edilmez.Son özel baskı çok kaliteli ve estetikti.Berlin,zeytin silkeleme projesiymiş ama içerek muazzam okuyorum şu an.

1 Beğeni

Manga mı hazırlıyor İthaki? Google Lens ile sayfayı arattım ama sonuç bulamadım.

1 Beğeni

resim

9 Beğeni

Orhan duru öyküleri daha önce iki ciltte toplanmış ama onu tekrar baskı yapmazlar herhalde yoksa bu sene çıkan ayrı öyküler mi?

1 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Anket Teknesi

Buradaki telifler Lacivert Klasikler’e sanmıştık ama uzun süredir ara verilen Yemeksepeti Banabi Öykü Seçkisi’ne dahil edilmişler:

4 Beğeni

3 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Olaf Stapledon Laputa Kitap

28 Beğeni

O kadar kitabı arasından neden bunu seçmişler acaba. 20 sayfalık bir öykü.

5 Beğeni

Birinin Olaf Stapledon’a el atması güzel. Yazarın ilk çevirilen eseri bu sanırım ama neden öykülerini kitaplarından önce çevirmişler anlamadım, Telifinin de olmaması lazım. Star Maker, Last And First Man falan çevirilseydi keşke.

6 Beğeni

9 Beğeni

Laputa’nın diğer yeni kitabı.

10 Beğeni

Bu çok iyi bir haber. İthaki korku severlere yatırım yapıyor :grin::+1:

2 Beğeni

Laputa genellikle çerezlik eserleri basıyor. O yüzden yine kısa mı kısa bir kitap çıkarıyor.

2 Beğeni

Laputa genel olarak az sayfalı öyküleri basmayı tercih ediyor. Biraz amatörce ama hiç basılmamış ya da az bilinen güzel fantastik şeyleri basıyorlar.

3 Beğeni

Çerezlik yerine bilim kurgunun, korkunun, tuhaf kurgunun ve genel anlamda klasikleşmiş pulp eserlerin malesef yurdumda az tanıması ile büyük bir boşluğu dolduran, çizgisini beğendiğim nadide bir yayın evi. Bastığı kitapların genelde pulp olması sebebi ve çıktığı dönemlerinde yayınlanma şeklinin dergi, gazete küpürü şeklinde sıralı hikayeler olmasından kısadır.

Yani yayınevi kısa eser seçmiyor. Kitaplığını oluşturduğu eserlerin dönem ve yayınlanış şekliyle alakalı genel olarak. Tabi bir de kitaplığının romandan ziyade öykü kitaplığı olması ile de alakalı bir konu.

6 Beğeni

Kapak kitabın konusuyla alakalı mı?

1 Beğeni

Lütfen çerezlik nitelememi bir küçük görme gibi algılamayın. Ben yayınevinden kitap aldığım için söyledim bunu. Yoksa çerezlik kitapları severim ben. :slight_smile:

1 Beğeni

Kapakta belirtildiği gibi ‘Bilim Kurgu Öyküleri’. Bir öykü yok. Kitap 7 öyküden oluşuyor…

5 Beğeni