Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Biri de Yumi and the nightmare painterı sorabilir mi rica etsem ?

2 Beğeni

Ben sordum dönüş alamadım. Devils ciltli gelir mi demiştim onu da cevaplamadılar. Bir umut Dresden belki devam ederler diye sorayım dedim onu da cevaplamadılar.

4 Beğeni

Işıkyaratan 5. kitaptan hala haber yok. Brent Weeks ile Ömer Bey’in şahsi husumeti olduğunu düşünmeye başladım.

5 Beğeni

5 Beğeni

Ishak asımoğlu benim kullanıcı adım

3 Beğeni

Maşallah 1 gün girmedik diye her şey duyrulmuş. Tamam bir daha girmem foruma. :sweat_smile:

6 Beğeni

Dresden Dosyaları’na devam edeceklerini sanmıyorum, çok uzun yıllar oldu. Devam edilse çok güzel olur ama hiç sanmıyorum. Zamanında, galiba eski forumda @mit bununla ilgili bir şeyler yazmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa.
Öte yandan Drizzt ve Ejderha Mızrağı gelse çok güzel olurdu yaaa! Sanderson projeleri konusuna zaten girmiyorum.

5 Beğeni

Gir ama girmeyecekmişsin gibi fake at :smile:

2 Beğeni

4 Beğeni

18 Beğeni

Ha çıktı ha çıkacak diye, yemeğe “şimdi çıkıyor” diyen garson hikayesine dönen kitap sonunda gerçekten çıkıyor

4 Beğeni

Çıkıyor ama ne sonuçla :sweat_smile: orijinal kapağının tasarımı değişti ikinci kitabı nasıl yapacaklar merak ediyorum doğrusu

2 Beğeni

Hangi yayınevinden çıkıyor acaba.

1 Beğeni

Fontları değişmesi baya bir estetik fark yaratmış. Orijinal kapağın yanında aşırı sönük kalmış. Birde neden renk değişmiş anlamadım. Umarım iyi bir çeviriye sahiptir.

1 Beğeni

Akılçelen kitaplardan çıkıyor.

2 Beğeni

Renkler aynı değil mi? Lacivert-Kahverengi?

1 Beğeni

Ben zamanında instagram üzerinden Ömer Bey’e sormuştum. Mayıs ayında çıkcak demişti ama haziran da bitiyor. Dün de İthaki Günlükleri hesabının soru cevap etkinliğinde sordum fakat cevap gelmedi.

2 Beğeni

Drizzt ve Ejderha mızrağı serisinin yeni baskılarının gelme olasığılını 0 olarak görüyorum ,son 3 aydır kitapyurdu üzerinden kontrol ediyorum ara ara kitaplar 1 yada bilemediniz 2 adet satıyor hal böyle olunca da yayınevinin yeni kitaplarını basacağını sanmıyorum.

1 Beğeni

Orijinali bu.

3 Beğeni
5 Beğeni