Biri de Yumi and the nightmare painterı sorabilir mi rica etsem ?
Ben sordum dönüş alamadım. Devils ciltli gelir mi demiştim onu da cevaplamadılar. Bir umut Dresden belki devam ederler diye sorayım dedim onu da cevaplamadılar.
Işıkyaratan 5. kitaptan hala haber yok. Brent Weeks ile Ömer Bey’in şahsi husumeti olduğunu düşünmeye başladım.
Ishak asımoğlu benim kullanıcı adım
Maşallah 1 gün girmedik diye her şey duyrulmuş. Tamam bir daha girmem foruma.
Dresden Dosyaları’na devam edeceklerini sanmıyorum, çok uzun yıllar oldu. Devam edilse çok güzel olur ama hiç sanmıyorum. Zamanında, galiba eski forumda @mit bununla ilgili bir şeyler yazmıştı hafızam beni yanıltmıyorsa.
Öte yandan Drizzt ve Ejderha Mızrağı gelse çok güzel olurdu yaaa! Sanderson projeleri konusuna zaten girmiyorum.
Gir ama girmeyecekmişsin gibi fake at
Ha çıktı ha çıkacak diye, yemeğe “şimdi çıkıyor” diyen garson hikayesine dönen kitap sonunda gerçekten çıkıyor
Çıkıyor ama ne sonuçla orijinal kapağının tasarımı değişti ikinci kitabı nasıl yapacaklar merak ediyorum doğrusu
Hangi yayınevinden çıkıyor acaba.
Fontları değişmesi baya bir estetik fark yaratmış. Orijinal kapağın yanında aşırı sönük kalmış. Birde neden renk değişmiş anlamadım. Umarım iyi bir çeviriye sahiptir.
Akılçelen kitaplardan çıkıyor.
Renkler aynı değil mi? Lacivert-Kahverengi?
Ben zamanında instagram üzerinden Ömer Bey’e sormuştum. Mayıs ayında çıkcak demişti ama haziran da bitiyor. Dün de İthaki Günlükleri hesabının soru cevap etkinliğinde sordum fakat cevap gelmedi.
Drizzt ve Ejderha mızrağı serisinin yeni baskılarının gelme olasığılını 0 olarak görüyorum ,son 3 aydır kitapyurdu üzerinden kontrol ediyorum ara ara kitaplar 1 yada bilemediniz 2 adet satıyor hal böyle olunca da yayınevinin yeni kitaplarını basacağını sanmıyorum.