Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

14 Beğeni

Kuang Anamın yeni kitabı geliyor sonunda :heart:
Sarı Yüz gibi umarım kutulu set seçeneği de olur🥲

3 Beğeni

Sarı yüz gibi vasat değildir umarım konusu güzel geldi.

3 Beğeni

Valla Kuang ablama karşı duygularım karmakarışık. Haşhaş’ı sevmedim, Babil’i sevdim, Sarı Yüz’de fena değildi. Beklentimi çok yüksek tutmuyorum açıkçası ki hüsrana uğramıyım :sweat_smile:

2 Beğeni

İthaki yine doğru kokuyu almış :joy: Bu kitabın dizi uyarlaması da Amazon’a yaypılacakmış;

5 Beğeni

Inanılmaz öne çıkarıyorlar bu yazarı. Istanbulda pankart afişlerini dahi gördüm. Instagram sayfasında da sarı yüz ü sürekli paylaşıyorlar. Kuang ı artık bir fuarda ağırlarlar herhalde diye düşünüyorum.
Fuar için hayaller Erikson hayatlar Kuang olur yine

6 Beğeni

Ben Haşhaş Savaşı serisini okuduktan sonra eleştirilerimi yapıp kendisini rafa kaldırdım. Bu saatten sonra okumam Kuang’ı :smile: . Ancak Amerika’daki popülaritesi de fazla. Belirli bir bilinirliği aşan Amerikalı yazarı bizde fuara falan getirmek epey zor ve maliyetli olur. Zannetmem yani :smile: .

2 Beğeni

28 Ağustos’ta geliyor. 4 kitap aynı anda çıkıyor sanırım. @mit şimdiden hayırlı olsun.

27 Beğeni

Sadece ilkini okudum ama harika bir kitap, filminden de başarılı. Eski yayıncı olan Yediyeçeyrekkala’nın çevirisi berbattı, @mit 'in ise harika bir çeviri sunacağına eminim. Bilim kurgu severlerin okuması gereken eserlerden.

12 Beğeni

Bu serinin 2. Kitabı çok övülüyordu… Goodreadste 1. kitabın içinden geçmişler en üstteki yorumlarda

Edit: ilk yoruma baktım yazar homofobik ve kadın düşmanı demiş ve oradan giydirmiş yani tamamen duygusalmış :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Genç yetişkin okuru tiplere benziyorlar.

3 Beğeni
  1. kitaba başladım zamanında ama ilkinden çok farklı olunca nooluyoruz diye bocalayıp sonra okurum diyip unuttum sonra da. :sweat_smile: Kesin alıcam ama indirim kovalamak gerekecek sanki.
2 Beğeni

Çeviri iyidir, ondan şüphem yok ama bu seri 4 kitap mı? Değilse boşa almıyım, seri tamamlanınca alayım :sweat_smile:

6 Beğeni

Seri 6 kitap. 5. Kitabın çevirisi yakın zamanda bitti. Mit şuan seriden 1.1 olanı çeviriyor sanırım. 6’ya başladı mı emin değilim, ben de goodreadten takip ediyorum kendisini😊

3 Beğeni

Demin gördüm de 4’lü kutulu set satışa açılacakmış, ondan sorayım dedim. Kutulu 6’lı set çıkınca alayım o zaman :sweat_smile:

4 Beğeni

Sen 4lüyü al, sonra 6lıyı da alırsın. :smiley: Kutu da satar hem Pegasus muhtemelen.

4 Beğeni

Okunmayı bekleyen Kitap Dağlarına onları da ekle diyorsun :joy:

Yakında fuar başlayacak, belki öyle alırım ama fiyat önemli.

7 Beğeni

Hocam bu dağsa biz Everest’i sırtlanmışız demektir :joy:. Ama bu ayarda gitmek daha sağlıklı.

Ben bu seriyi uçan at eğer Parçalanmış Deniz serisinin son kitabını basarsa alacağım. Elimde patladı ilk 2 kitap öylece kaldık. Hele bir yeğenime Soytarı Prens diye bir kitap hediye ettim onun da devamı gelmedi bizim hediye ölü hediye oldu.

3 Beğeni

Kutulu setine baktım 2100₺ :exploding_head: tekli ne kadar onu çok merak ettim

2 Beğeni

Ben de Terry Goodkind kitaplarına devam etsin Ender’i baştan alacağım, hadi bakalım meydan okuma budur.

3 Beğeni