Darısı Pirinç Kenti 3 ile Katiller Vakti 2-3’ün başına.
Pegasus da görsün isteyince oluyormuş di mi DOĞRULUK KILICI
Alper Kamu sanmıştım ama sanırım yeni bir seriye başlamış yazar.
Bugün çıktı. Karanlık kitaplık hız kazansa da biz de çabucak kavuşsak. @Omerezer
Ön inceleme yorumları da bayağı iyi. Merak ettim kitabı. Babası gibi tuğla kalınlığında yazmış.
İş Bankası her serisine yeni kitap çıkarmış ama Türk Edebiyatı serisini boynu bükük bırakmış. Hala Araba Sevdası’nı basmasını bekliyorum ![]()
Bende Cezmi’yi basmasını bekliyorum ondan da bir haber çıkmadı. Bu iki büyük eksiklik tez zamanda giderilir diye umuyorum ![]()
IRCICA’dan muazzam bir çalışma daha yayınlanıyor.
IRCICA’nın ücretsiz e-kitapları da mevcut. İslam Sanatı/Tarihi /Kültürü üzerine muazzam akademik çalışmaları mevcut. Daha önce karşılaşmayanlar için yazmak istedim.
Şükrü Hanioğlu’nun ‘‘Atatürk - Entelektüel Biyografi’’ adlı çalışması, Büyük Önder’i harika tanıtan, birincil kaynaklarla çokça desteklenen bir çalışma. Bana göre, Lord Kinross ve Mango bu çalışmanın yanına bile yaklaşamaz. Yıllardır çevrilmeyi bekliyordu. Geçen sene aldım bir çırpıda okudum. Şimdi 3. baskı yapmış, genişletilmiş baskı. Yeni kaynaklar eklenmiş. Herkese tavsiye ederim. Kitap ciltli.
- kitabı basarak Lanetli serisini bitirdi Alfa kısa sayılabilecek sürede. Tebrikler.
Aynadan Geçen Kız da 4 kitaplık bir seriymiş.
Yaklaşık 110 sayfa eklenmiş, hiç az değil. keşke eklenen bölümleri okuyabilme imkanı olsaydı.
Karanlık kitaplıktaki kötü kapaklar yerine şöyle güzel kapaklarla bassa ithaki keşke.
Genelde kapaklar kötü diyen ben, karşılık olarak çok güzel kapak diyenler başkaları olurdu ama bu kez durum tersine dönüyor.
Karanlık Kitaplık’taki kapakları ben gerçekten çok çok beğeniyorum.
Valla Karanlık Kitaplık’in kapakları bence de güzel. Asıl sorun yazı fontu ve puntosu. Okurken gözler mahvoluyor. Keşke ya fontu degiştirseler ya da puntoları biraz büyütseler.
Yayınevine önceki baskıları gönderip genişletilmiş baskıyla değiştirmenin mümkünü olabilse,keşke. İndirim de fazla yapmıyorlar. Daha önceki aldığım kitabın 2 katından fazlasını verip nasıl alayım? Diye kendimce düşünceler içinde kaldım.