İyi bari.
Alfa Hobb basıp fantastiğe tövbe etmişti, dedim bula bula bu kitapla mı bozacaklar tövbelerini. ![]()
Numunelik bir tane de bilimkurgu bastılar (Yıldız Gemisi) sonra devamında başka kitap gelmedi. Lem de yok uzun zamandır. Alfa gerçekten çok enteresan bir yayınevi oldu çıktı.
Anlam veremediğim yayın evlerinden biri. İşlerini biraz daha düzgün yapsalar, kitleleri de var, satacaklar illa ki. Loto falan çıksa ben basıcam bütün istediğim kitapları, bıktım yayın yönetmenlerinin keyfini beklemekten. ![]()
Benim yayınevi amblemim hep hazır.
Nasıl bir şey? Ben Yeter Yayınevi olarak isimlendirip dur işareti ile çözerim diye düşünüyorum. ![]()
Karmanyola Yayınevi’ni bu ay kuruyoruz. İlgilenirseniz yayın takvimimiz şöyledir:
Aralık:
Mevcûde’nin Çekilmez Hoppalığı
Müellifi: İlhan Kundura
Pederler ve Mahdumlar
Müellifi: İrfan Turhangil
Cemazziyelevveli Yoklarken
Müellifi: Parsel Pürüz
Ocak:
Sanatkârın Terbıyık Olarak Sûreti
Müellifi: Cezmi Coz
İstifrâğ
Müellifi:Cankul Serter
Şubat:
Nurdan Camii Kamburu
Müellifi: Fikret Fügo
Gece gece güldürdünüz, sağ olun. Yatırım yapmaya değer görünüyor. ![]()
Bu benim de hayalim ![]()
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Bu güncelerin ilk cildini de çok merak ediyorum. İkinci cildi yeni çıkmış. Acaba toplamda kaç kitap olacak?
Bu arada uzuuuuun zamandır eski tasarım ile devam eden Ayrıntı Yayınları nihayet sitesini yenilemiş. Eski sitede kitap incelemek cidden çok zordu.
Alastair Reynolds iyi bir çeviri ile çıkar umarım.
Muhtemelen Cihan Karamancı yapar bunu da🙂
Sonunda sun eater serisini görmek çok mutluluk verici ya. Seriyi yeni bitirdim ve çooook güzel. Umarım çok bekletmezler