Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Cem basmış daha önce, altındaki yorumlar da iyi. Çevirmen farklı.

5 Beğeni

Goodreads üzerinde üçleme olarak gözüküyor acaba Kültür Serisi gibi bağımsız okunabilen bir seri mi ?

1 Beğeni

Ben bu sitedeki listeleri baz alırım şimdiye kadar hiç yanıltmadı. Üçleme değil tek kitap, hem o devirde ne üçlemesiymiş günümüz yayıncıları kafalarına göre seri oluşturuyor satsın diye

1 Beğeni

Frederick Pohl, Tad Williams, Alastair Reynolds, Christopher Ruocchio kitaplarını merakla bekleyeceğim. Umarım Alfa’nın basmadığı bir kaç tane PKD de basarlar.

3 Beğeni
5 Beğeni

Heechee destanına inanılmaz sevindim. Kaç kitabını basacaklar acaba?

3 Beğeni

İthaki basacaksa kitapları birleştirip basıp bir ilke imza atsın lütfen. Mesela Son ve İlk İnsanlar/Tuhaf John tek parça süper olur. Yazardan bu iki kitabı uzun süre beklememiş oluruz böylece. Zaten telifi de yok.

5 Beğeni

Yeni baskı haberi geldi. Eski kapağı tercih ederdim ama yine de Altın Kitaplar standartlarına göre iyi bir kapak olmuş.

25 Beğeni

Aman aman geliyor sonunda. :heart:

2 Beğeni

Yeni kapağı çok sevdim :star_struck:

1 Beğeni

Sahaflar üzgün mü şimdi :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kitabın yüzeyindeki parlak doku olsun benim için yeterli. Son çıkan 3-4 kitap korsan kitap havası veriyor diğer King kitaplarının arasında kitapları parlak yüzeyle basmayı bıraktıkları için.

1 Beğeni

Sahaları bilmem de Dolap’ta 3 günlük yas ilan edilmiş. :grinning_face:

3 Beğeni
7 Beğeni

Kapak kötü değil ama en azından ana karakterin yaşadığı o evi de koysalarmış keşke.

1 Beğeni

Oğuz Atay ciltliler

12 Beğeni

Bari kağıt kalitesi iyi yapsaydınız. Bu kağıt kalitesine bu fiyatlar bilemedim.

3 Beğeni

Dostum hiç gerçek korsan kitap görmedin heralde . Asıl o parlak dokulu kapaklı kitaplar korsan oluyordu. Ucuza geldiği için öyle yapıyorlardı. O yüzden korsan kitap gibi göründüğü için altın yayınlarının stephen king’in yeni baskı kitaplarına sinir oluyordum. :rofl: Son kitaplarda düzelttiler biraz. Umarım böyle devam eder :innocent:

2 Beğeni
  1. kalite hamura Oğuz Atay basmışlar, sadece cilt giydirmişler hepsi bu. İnsanlara beyaz kağıtta kitap okumayı unutturdular hocam.
1 Beğeni

Neydi bu durumun adı, shrinkflasyon mu? Yoksa skimflasyon mu?

1 Beğeni