Cem basmış daha önce, altındaki yorumlar da iyi. Çevirmen farklı.
Goodreads üzerinde üçleme olarak gözüküyor acaba Kültür Serisi gibi bağımsız okunabilen bir seri mi ?
Ben bu sitedeki listeleri baz alırım şimdiye kadar hiç yanıltmadı. Üçleme değil tek kitap, hem o devirde ne üçlemesiymiş günümüz yayıncıları kafalarına göre seri oluşturuyor satsın diye
Frederick Pohl, Tad Williams, Alastair Reynolds, Christopher Ruocchio kitaplarını merakla bekleyeceğim. Umarım Alfa’nın basmadığı bir kaç tane PKD de basarlar.
Heechee destanına inanılmaz sevindim. Kaç kitabını basacaklar acaba?
İthaki basacaksa kitapları birleştirip basıp bir ilke imza atsın lütfen. Mesela Son ve İlk İnsanlar/Tuhaf John tek parça süper olur. Yazardan bu iki kitabı uzun süre beklememiş oluruz böylece. Zaten telifi de yok.
Yeni baskı haberi geldi. Eski kapağı tercih ederdim ama yine de Altın Kitaplar standartlarına göre iyi bir kapak olmuş.
Aman aman geliyor sonunda. ![]()
Yeni kapağı çok sevdim ![]()
Sahaflar üzgün mü şimdi ![]()
Kitabın yüzeyindeki parlak doku olsun benim için yeterli. Son çıkan 3-4 kitap korsan kitap havası veriyor diğer King kitaplarının arasında kitapları parlak yüzeyle basmayı bıraktıkları için.
Sahaları bilmem de Dolap’ta 3 günlük yas ilan edilmiş. ![]()
Kapak kötü değil ama en azından ana karakterin yaşadığı o evi de koysalarmış keşke.
Oğuz Atay ciltliler
Bari kağıt kalitesi iyi yapsaydınız. Bu kağıt kalitesine bu fiyatlar bilemedim.
Dostum hiç gerçek korsan kitap görmedin heralde . Asıl o parlak dokulu kapaklı kitaplar korsan oluyordu. Ucuza geldiği için öyle yapıyorlardı. O yüzden korsan kitap gibi göründüğü için altın yayınlarının stephen king’in yeni baskı kitaplarına sinir oluyordum.
Son kitaplarda düzelttiler biraz. Umarım böyle devam eder ![]()
- kalite hamura Oğuz Atay basmışlar, sadece cilt giydirmişler hepsi bu. İnsanlara beyaz kağıtta kitap okumayı unutturdular hocam.
Neydi bu durumun adı, shrinkflasyon mu? Yoksa skimflasyon mu?