Emojiler arasında var
Görselde altta, ortada
Vaay Faulkner’in ilk romanı da var.
Tree of Smoke okunur. ![]()
Ben bu kitabı 90’larda okuduğuma çok eminim, muhtemeldir ki 95-97 arası bir yerlerde ve bayılmıştım. Anneme zorla 1. Kitabı aldırmıştım ve maalesef devamı gelmedi. İşte o birinci kitabı üç beş kere falan okudum. Hatta geçenlerde aklıma geldi Nadir’den falan bakındım seriye. Bu haber çok güzel bir haber. Mutlaka alacağım seriyi ve kızıma da okutacağım.
Görünce çok heyecanlandım. Keşke şunu 2 cilt olarak yapsalardı. Orijinali 2 cilt. Tek cilde sığdırmak tam ortadan cilde zarar verebilir. Bunu tek cilt olarak okumak çok zor.
ÇEVBİR (Çevirmenler Meslek Birliği) tarafından kolektif bir çalışmayla hazırlanan bu kitap 10 dilden 26 yazarı 26 çevirmenle buluşturuyor. Çoğu Türkçeye ilk kez çevrilen bu metinler arasında klasikleşmiş kedi öyküleriyle beraber şiirler de yer alıyor. Bu özgün kedebiyat derlemesinin sokaklarda, bahçelerde, evlerde –ve kalplerimizde– hayatı paylaştığımız kedi dostlarımıza bir sevgi duruşu olmasını umuyoruz.
YAZARLAR: Aleksandr Kuprin, Anton Çehov, Booth Tarkington, Charles Baudelaire, Charles G. D. Roberts, E. F. Benson, Émile Zola, Emilia Pardo Bazán, Emily Dickinson, Federico García Lorca, Francisco de Quevedo, Giovanni Francesco Straparola, Grigorios Ksenopoulos, Grimm Kardeşler, Honoré de Balzac, Joachim du Bellay, John Keats, Kurt Tucholsky, Lafcadio Hearn, Mark Twain, Natsume Soseki, Pierre Loti, Rav’a Sunbul, Saki, Samed Behrengi, William Wordsworth
ÇEVİRENLER: Ari Çokona, Aslı Takanay, Ayberk Erkay, Çiçek Öztek, Ebru Kılıç, Elif Gökteke, Fahri Öz, Filiz Karaküçük, Günay Çetao Kızılırmak, Hüseyin Can Erkin, Kenan Karabulut, Levent Bakaç, Mehmet Hakkı Suçin, Nihan Özyıldırım, Nilüfer Uğur Dalay, Nuray Önoğlu, Özge Çelik, S. İpek Ortaer Montanari, Saliha Nilüfer, Seda Çıngay Mellor, Selahattin Özpalabıyıklar, Şule Ölez, Yiğit Yavuz, Zehra Aksu Yılmazer, Zeynep Öztekin Yıldırım
Basılmış ve fuarda satılmış olan bir kitabı niye önsipariş olarak satışa açtıklarını pek anlamadım. 6 gün sonra sevk edilebileceği yazıyor.
Artık elde kitap tutmamak için..alın bastıralım mantığı..lal kitap tex çıkacak diyor sonra satış dışı diyor..boşuna ödeme yapıp bekliyoruz sonra başka yerden alıyorum..
Sadece fuarda satışa çıkarmışlar resmi çıkış olarak 6 ocak gözüküyor. Kontrol ettim diğer sitelerde de ön sipariş olarak gözüküyor.
Merak ettiğim bir eser. Güzel bir haber.
Tam da dün alıp okumayı düşünüyordum. İnşallah baskısı iyidir.
Martı’yı darlamak lazım aslında The Faithful and The Fallen serisini basacaklar mı öğrenmek için. Basmayacaklarsa da tbrye katmalı.
İş Bankası Ahlakın Soykütüğü ve Şen Bilim’i basacak mı herhangi bir bilgi var mı?