Yazar aynı evrende geçen yeni bir üçleme daha gelecek dedi. İlk kitabı yakında çıkacak. Bayağı tutan bir seri. Hâlâ uyarlamasının yapılmamış olması ilginç.
Yan kitap da basılabilen bir şeymiş demek ki. Diğer yayınevlerine de örnek olsun. Expanse öyküleri, Tiran Filozoflar 2.5 bu kapsamda değerlendirilmeli.
Çok haklısınız. Ama önce serileri tamamlasınlar da yan kitapları sonra düşünürler. Serilerin tamamlanması bile büyük bir olay ülkemizde ne yazık ki.
Charles Dickens, İki Şehrin Hikâyesi, Oliver Twist , David Copperfield , Bay Pickwick’in Maceraları i Nicholas Nickleby, Bir Noel Şarkısı, Kasvetli Ev, Büyük Umutlar gibi dünya klasikleri arasına girmiş romanlarının yanında çok sayıda öykü de kaleme almıştır. Alden Yayınları Dünya Klasikleri Dizisi kapsamında yayımlanan Kara Duvak Adlı kitapta Dickens’ın daha önce ülkemizde yayımlanmamış Kara Duvak, Bay Manns ve Kuzeni , Büyük Winglebury Düellosu ve Ayyaş Adamın Ölümü adlı dört uzun öyküsü yer almaktadır.
Marjorie Garber shakespeare nin gelisi bu kadar iyi zamana denk gelemezdi ![]()
Epub İnglizce olarak okuyorum. Pegasus dan 5 kitap fuardan 50% indirimli almıştık, kalanları (yani 6-7-8 ve 9) basınca toplu olarak almaya düşünüyoruz.
İngilizce okuyabilmek çok büyük avantaj. Okuyabilecek kadar İngilizcem olsa kesinlikle birçok kitabı Türkçe çevirisinden okumazdım.

Bende de bu baskı var ama nerede bilmiyorum, kitap elinde olan biri bakıp söylerse harika olur.