Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben uzun süredir ne basıldı kâr kafasındayım. Bazı seriler yeniden basıldığında hepsini alıyorum, bazılarına kaldığım yerden devam ediyor ilk kitapları es geçiyorum, strese hiç gerek yok. Çizgi romana bulaşmayan okur daha tahammülsüz bu konuda galiba, çizgi romana bulaşın bu kafaya dönüyorsunuz hemen :grinning_face:

4 Beğeni

İkinci el alınırsa mı çok iyi.

1 Beğeni

20 Beğeni

Sonunda geliyor basılmasına hiç ihtimal vermediğim ama deli gibi basılmasını istediğim bir kitap daha.:star_struck:

3 Beğeni

Nihayet Dreamsongs. Umarım her iki cilt de orijinal kapaklarla basılır.

1 Beğeni
6 Beğeni

Kesinlikle :slight_smile:

Evet iyi niyetli düşünmüşsünüz gerçekten. Ben 25.02.2025 tarihinde İnstagram üzerinden Ömer Beye sormuşum “Mayısta çıkacak büyük ihtimalle” cevabını almışım :slight_smile:

4 Beğeni
10 Beğeni

Hahahaha.

Bu zihniyete, böyle çalışma prensibine artık birşey demiyorum.

1 Beğeni

Yeni baskıyı tek cilt yapmışlar.

Tekin, umarım Türklerin Tarihi ve Dinamo’nun Kutsal İsyan ve Kutsal Barış serilerini de tek cilt yapar.

7 Beğeni
6 Beğeni
5 Beğeni
6 Beğeni

Hadi bi Dinamo’lar da ya. Çok şey mi istiyoruz?

2 Beğeni

Dinamo da yeni baskılar konusunda hep sıkıntı oluyor, umarım onlara da bir el atar Tekin.

Yıllardır baskı yapmıyorlar. Genç kuşak bir anda Avcıoğlu 'nu keşfedince Türkiye 'nin Düzeni ile başladılar.

Genç kuşağa Dinamo hatta TTK’da olan Yusuf Hikmet Bayur, Bilgi de olan Şerafettin Turan’ıda tanıması lazım bence. Sonra gidip dondurmacıdan, sosyal medya saçmalıklarından yakın tarihimizi, tarihi öğreniyorlar.

4 Beğeni

:loudspeaker:8 MART KAMPANYASI​:loudspeaker:

Sevgili Okurlarımız,
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel, 6-16 Mart tarihleri arasında Kadın Mücadelesi Kitaplığımız %45 indirimli. Kadınların özgürlük mücadelesinin tarihini ve bugününü merak edenlere… #8Mart
İncelemek için:

5 Beğeni

7 Beğeni

Seri ile ilgili genel bir bilgilendirme alabilir miyim rica etsem?

Kaç kitaptan oluşuyor?
Kitaplar kendi içerisinde hikayesini tamamlıyor mu yoksa seri olduğu için diğer kitaplardan mı devam ediyor?
Seriler arası basım süresi uzaması durumunda devam kitabını okumak zorlar mı?

Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Can Yayınlarından yeni çıkan Ölüler kitabının kapağında Metropolis filmindeki karakter kullanılmış.

10 Beğeni

12 Beğeni