Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

6 Beğeni

Kazıklı Voyvodacı Sahafların gözü yaşlı 10 bin dinara çaktıkları kitap yeniden basıldı. KEKW

1 Beğeni

4 Beğeni

Öyle demeyin en azından kargo ücretsiz :face_with_hand_over_mouth:
Darısı diğer baskısı biten kitapların başına..

2 Beğeni

Sanırım Türkçe’de ilk kez basılacak;

5 Beğeni

Güzel yazarlar geliyor orası kesin. Ama ben de Brandon Sanderson’ın ana serilerinin İthaki’den veya işini Akılçelen’den daha ciddiye alabilecek bir yayınevinden çıkmasını isterim açıkçası, geçen sene tekrar okumuştum, Kralların Yolu’nda inanılmaz basit çeviri hataları var.
Aslında keşke hem modern hem de klasik fantastik seriler gelse. Weis, Hickman serileri, Unutulmuş Diyarlar, Gediksavaşları… Söz konusu fantastik seriler olduğunda bu nokta es geçilmemeli bence.

6 Beğeni

16 Beğeni

Güzel haber olmakla birlikte kapak maalesef ilk dört kitaptan farklı bir tarz olmuş.

2 Beğeni

Muhtemelen öncekileri de yenilemişlerdir. Sissoylu gibi.

2 Beğeni

İki kitaba bölünecek mi acaba? Birde başka yayınevi alsaydı ancak bu kadar farklı boyut ve kapak resmi değişebilirdi. Umarım 2 format yaparlar kapak seçeneğini eski kitaplar arasında bari düzen olsun.

3 Beğeni

Kesinlikle en iyi kapaklar bunlar böyle nasıl basmazlar anlamıyorum :unamused_face:

4 Beğeni

Hiçbir yazar böyle eziyet görmemiştir.

5 Beğeni

Kapak değişimi basımı yapılan kitapların tükenmesine bağlı olarak çok uzun sürer muhtemelen. Sissoylu serisinin tüm kitaplarının kapakları halen tam anlamıyla değişmedi.

Açıkçası fırtınaışığı serisinin ilk dördünün kapaklarını da bu beşinci roman kapağı minvalinde değiştireceklerse bence kalsın.

2 Beğeni

Çıkış tarihi belli mi? Şükürler olsun gerçekten.

1 Beğeni

Şahsen bende artık seriyi alma isteği kalmadı. Kapak değişikliği de kötü olmuş

5 Beğeni

Muhtemelen 3 hafta da baskısı sürer jdjd

1 Beğeni

İlk yaptıkları efsane baskılar devam etseydi yayınevi bir efsaneye dönüşecek iken geldikleri duruma bak yazık en son kapak değişikliğinde iyi niyet ile eski baskıları gönderdik yenileri geldi ama yine yeniden format değiştirmek yani alsak mı almasak mı mecbur alacağız bilemedim ya

2 Beğeni

Akılçelen’e bir önerim var. Madem kapak değişti bari sırt kısmi diğer kitaplarla uyumlu olsun. En azından rafa koyunca göze batmaz :slightly_smiling_face:.

3 Beğeni

Alanının önde gelen bilim insanlarının kaleme aldığı altmıştan fazla makaleyi bir araya getiren Cambridge Darwin ve Evrimci Düşünce Ansiklopedisi, çok yakında Alfa'da!#alfakitap #cambridge #charlesdarwin #darwin pic.twitter.com/FwuvYNK0Dp

— Alfa Kitap (@alfakitap) June 5, 2026
6 Beğeni

Fol kitap yeniler;

4 Beğeni