Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

4-5 sene önce bitiremeden ölücek diye şaka yapıyorduk gerçek oldu lkşsdgjosdgspge. Huzurlar içinde uyusun. Editörlerine devamını söylediyse onlar devam eder artık.

1 Beğeni

Tek temennim manga dünyasının yeni bir Brandon Sanderson kazanması. Bu hızla zaten bitiremeyecekti bence.

Yine bir Batman hikayesi geliyor sanırım.

JBC henüz açıklamadı bir şey di mi?

Henüz bir şey yok. Batman saati gibi bir şey var mı, belki o saatte paylaşılır? :grin:

1 Beğeni

Bence bugün açıklanmayacak…

Gotham Saat Kulesi bozulmuş. Belediye düzeltmeye çalışıyordur.

2 Beğeni

12 Beğeni
2 Beğeni

Tamamlandığına göre artık alabilirim.

1 Beğeni

Batman Ben Gotham tüm sitelerde tükenmiş olarak gözüküyor. Acaba jbc kaynaklı mı? Yoksa gerçekten tükendi mi? Satis sitelerine dagitirlar mı çünkü kendi sitesinde var ama bir daha kargo parası vermek istemiyorum. Gebze’de tanıdığım okuyanda yok öyle olsa ortak alır 150 TL kargo sınırını geçirirdik. Bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Batman Citlerinin çoğu tükenmiş durumda. Sitede varsa da çok olduğunu sanmıyorum. Bu sene tükenen ciltler için baskı yapılmayacağı söylenmişti. Ona göre JBC ye mesaj qtıp instagramdan öğrenebilirsiniz.

1 Beğeni

Presstij’in sitesinde de vardı diye hatırlıyorum.

1 Beğeni

12 Beğeni

Nolur beklediğimiz haber bu olmasın nolur bu olmasın nolur bu olmadın… @JBC

3 Beğeni

Daha büyük bir şey bekliyordum ancak Türkiye’nin de böyle bir etkinlikte olması hoş bir şey.

Kapaklar hoş duruyor umarım fiyatları da hoş olur :slight_smile: Diğer ülkelerin de kendilerine özel kapakları olacak sanırım onlar da Türkçe basılacak mı acaba variant şeklinde merak ediyorum.

3 Beğeni

3 Beğeni

Ertan abi hikaye yazmış. Alırım. Hoş yazmasaydı da alırdım.

5 Beğeni

Star Wars İsyan Çağı fasikülleri geliyor. Direniş çağı kalıyor geriye.

2 Beğeni

Ertan abi 2 kapak olacağını söyledi merak edenler için.

1 Beğeni