Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Hiçbir dayanağım ya da bununla ilgili bir örneğim yok ama Ertan abinin çok iyi bir hikaye yazacağı görüşündeyim, çizgi roman sektörüne yıllarını vermiş diğer insanlara belki bir örnek olur bu. Üst düzey bir tecrübe bence en azından ortalamanın üstünde bir eser ortaya koymak için yeterlidir.

7 Beğeni

5 Beğeni

Arkadaşlar, Saga’ya ne oldu bilen var mı? En son 6. cildi çıkmıştı ama sonra ne oldu? Çok merak ettiğim bir seri, tamamlanmadan okumak istemiyorum.

1 Beğeni

Merhaba,

7-8 dizgide, 9 çeviride. Biz eksiğimizi tamamlayıp İngilizce yayınlanan tüm sayıları basmış olacağız ancak serinin orijinali de uzun bir süredir ara vermiş durumda, yani tamamlanmadı.

15 Beğeni

Süper haber! Teşekkürler, şeytani ilahiden bir haber var mı? :slight_smile:

Çok teşekkür ederim. Ben serinin tamamlandığını zannediyordum. :rofl:

7 Beğeni

Batman Dünya
Bruce Ankara’da

20 Beğeni

Plot twist: Batman’in Ankara gezisi, yolunun Çinçin’e düşmesiyle mahvolur.

8 Beğeni

Şu dönemde Ankara’ya gelmesi çok manidar.

1 Beğeni

8 Beğeni

5 Beğeni

İblis Keser’in ne olduğunu anlamak için 5 dk düşündüm valla,pek olmamış sanki Türkçe olarak,kulağa iyi gelmiyor.

3 Beğeni

Gerekli Şeyler I want to eat your pancreas haklarını almış,omnibus halinde yayınlayacaklarmış İngilizcedeki gibi.

4 Beğeni

Umarım ismin çevirisi “İblis Keser” tarzında 10 yaşında birinin online oyunlardaki nicki gibi olmaz.

Neymiş efendim One Piece diye orijinalinde de yazıyormuş da ama Demon Slayer’ın orijinalinde sadece kenji kullanılıyormuş,ondan Demon Slayer olarak bırakmamışlarmış da…Tamam bırakmadınız da İblis Keser ne ya?Alışacaksınız diyip durdular.Orijinalindeki adın tam çevirisi buymuş da çeviri bu değil ki.Çeviri orijinale en yakın ve kendi diline uygunu çevirmektir.Neymiş,alışacakmışız,pehh

3 Beğeni

8 Beğeni

İyi haber, haberim yoktu sevindim. Haziranda basarlar umarım.

1 Beğeni

İlk sayı Haziran gibi çıkacak demişler. 1-2 sayı alırım, beğenmezsem bırakırım.