Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Sweet Tooth özel edisyon gelir ihtimaline karşı şimdilik almayacağım.

2 Beğeni

Kraven’ın Son Avı saman kağıt haberiniz olsun.

2 Beğeni

Klasik hikayelerde saman kağıt iyi oluyor bence, mesela Venom’un Doğuşu’nu kuşedense saman kağıtta okumayı tercih ederim.

4 Beğeni

Öyle ama saman kağıda bu fiyat çok fazla :confused:

1 Beğeni

Sweet Tooth’un Türkçe çıkmasına sevindim. Amazon Amerika’da sepetimdeydi. Kraven’ın Son Avı’nı tek başına okuyabiliyor muyuz? Teşekkürler.

Tek başına okunur. Tam macera.

1 Beğeni

SONUNDA! :partying_face:

9 Beğeni

Ben özel baskı almıyorum ama sonunda yeni bir şey basmaları mutlu etti :smiley: .

1 Beğeni

‘‘Kraven’in Son Avı’’ herkes tarafından çok fazla isteniliyor ve övülüyordu. Ben de bu yorumları gördükçe merak ettim açıkcası. Zaten klasik maceraları ve Spider-Man’i de çok severim. En sevdiğim düşmanlarından birisi de Kraven’dır hatta. Yakın zamanda alıp okurum büyük ihtimalle. :slight_smile:

Şimdiden iyi okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kraven’in Son Avı, bir Spider-Man hikayesine göre oldukça karanlık bir hikaye.

Karanlık atmosferine rağmen en iyi Spiderman hikayelerinden de biridir.

Kesinlikle. Okuduklarım arasında en sevdiğim SM himayesidir.

En sevdiğim ve çizgi roman sektörüne de en çok damgasını vuran Spider-man çizgi romanlarının geneli karanlık ve kanlı oluyor. Örneğin Todd McFarlane’in serisi, Kraven’ın Son Avı, Venom’ın Doğuşu.

1 Beğeni

Kraven’in son avı kitap sitelerine satışa açılır mı? Yoksa sadece marmara dükkan için mı?

Gelir yakında diğer sitelere. Hatta bu sorudan çok sıkılmış olmalılar ki Instagram hesaplarında “Idefix ve D&R’a gelecek” adında sabitlenmiş bir hikayeleri bile var :grin:.

3 Beğeni

Marmara Çizgi, geç ödeme yapan sitelere geç ürün gönderdiğini söylemişti.

2 Beğeni

Bazen tükenen baskıları açıyorlar öyle sandım ama iyi tekrar baskı güzel olmuş

12 Beğeni

Okuyan var mı bu seriyi?