Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Çok sevdiğimiz bir serinin sonuna geldik. Sevgili Korosensei’yle vedalaşma vakti geldi… 🌔 Suikast Sınıfı 21 🌔 yakında raflarda!
Ortaokuldan mezun olan Nagisa ve arkadaşları, kendilerine hangi yolları seçecekler…? İşte "Suikast Sınıfı”nın dokunaklı son cildi! Korosensei’nin bir yetişkin olarak özel hayatının anlatıldığı yan hikâyeler de içinde!! Özel hikâye “Tokyo Alışveriş Merkezi Savaşı Notları” ile birlikte.

5 Beğeni

Seriyi bitirmeleri gerçekten bir başarı, bitirmelerine sevindim.Çünkü Türkiye’de herhangi bir manga serisinin bitmesi öyle kolay mümkün olmuyor.2021’i yarıladık daha Bleach bile yarıda…2030’a doğru Naruto ve Bleach finale yaklaşır sanırım…:sweat_smile:

4 Beğeni

Gideon Falls Deluxe Edition, Book One ön siparişe açılmış.Çıkış tarihi 21 eylül.

6 Beğeni

11 Beğeni

Sonunda yeni baskısı geldi :slight_smile:

Red Kit - Toplu Albümleri 12

1 Beğeni

Gerekli Şeyler tekrar baskıları

6 Beğeni

Bu fasiküllerle ilgili bir okuma sırası var mı acaba? Bunlar dışında bir de Cumhuriyet Çağı vardı sanırım. Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Hepsi one-shot yani tek hikaye şeklinde. İstediğiniz gibi okuyabilirsiniz.
Cumhuriyet Cağı, İsyan Çağı ve Direniş Çağı şeklinde 3 farklı seride toplam 27 fasikül. Her seride 8 karaktere özel fasikül 1 tane de özel diye içinde bir kaç hikaye olan bir fasikül bulunuyor.
Şurada hakkında biraz yazmıştım ilk seriyi okuduktan sonra:

4 Beğeni

Birkaç gün içinde bütün kitapçılarda.

6 Beğeni

Presstij yakında raflarda olacağı duyurusunu yaptı

12 Beğeni

Oldboy son okumada!

Yeniden baskılar.

11 Beğeni
1 Beğeni

Kara Kahya 3. ve 4. cilt yeniden raflarda! Ve evet bu sefer ekrana basılı tutmayı akıl ettim :grin:.

3 Beğeni

8 Beğeni

Şans eseri siteye bakarken gördüm. Uzun zamandır baskısı olmayan Kraven cildi de basılmış.

21 Beğeni

Şeker Canavarı kulağıma hiç tatlı gelmiyor. :((

1 Beğeni

Ben de orijinal isim kullanılmasını tercih ederdim.

2 Beğeni

Kraven’ın Son Avı bende olduğu için bu listeden beni en heyecanlandıran “Sen de Marvel Tarzında Çiz” oldu.

3 Beğeni

Beni de Kraven’in Son Avı ve Sweet Tooth heyecanlandırdı. Uzun zamandır bekliyordum. Ama maddi açıdan zorda olduğum bir anda çıktı. :neutral_face:

2 Beğeni