Yokyer’i ne kadara aldın adamım?
Yakın bir zamanda yeni çizgi roman gelmeyecekse ben de söylerim büyük ihtimal. Pinokyo vampir avcısı yarın gelebilir benim ptt umarım hasarsız göndermiştir
Yokyer ve Kulağımda dünyanın sesi ciltlileri güzel olmuş. Pinokyo vampir avcısı’nın cildi güzel mi çirkin mi bir türlü karar veremedim gidip geliyorum sürekli
Yokyer’i almadım hocam. Nedense onun da resmini atmışlar.
Gelmeyecek dendi ama Yokyer ve Kulağımda Dünyanın Sesi ciltli baskıları Arkabahçe dükkana gelmiş. Canlı yayında gördüm bugün. Siteye de eklenir muhtemelen bugün yarın.
Teşekkür ederim siteye eklenince bakacağım Pinokyo vampir avcısı bordo rengi için belki çizgi roman dükkanlarına dağıtımı yapılabilir denmişti bana sanırım büyük çoğunluğu tükendi.
Bu arada indirimsiz sarsılacakmış ciltliler. Çizgi düşlerden telefon edip Havale ile de ikisinden toplam 20 lira iniyorlar.
Pinokyo sanırım çok satılıyor. Onu Nadir Kitap üzerinden kendileri satıyorlar ama dükkanlarda göremedim ben.
Pinokyonun siyahı zaten tükenmişti geçen günlerde, bordo halen var diye biliyorum. Bugün gelir diyordum ptt ama yetişmeyecek sanırım. Çizgi düşleri arayacağım yeni bir cilt gelmeyecekse ikisini birlikte alacağım Bi hafta içinde üç özel baskı geldi. Bandroller paylaşılmıştır belki yeni kitap haberlerinde ben kaçırdım sanırım.
@fortknoxt diğer başlığa atmış, muhabbeti burda dönsün diye yazıyorum.
Çok severek okumuştum ingilizce olarak, türkçe baskısını merakla bekliyordum ancak fiyat biraz hevesimi kaçırdı. Çizgi roman boyutunda basılmış ondan fiyat böyledir ama 6 cilt olacağını düşünürsek seriyi almak büyük külfet olacak gibi, bilemedim. Siz ne diyorsunuz ?
360 sayfa normal boy bir eser renkliyse normal bence. Bir de telif ücreti ne kadar acaba bu da önemli.
Telifinin bayağı pahalı olduğunu düşünüyorum. Gerekli Şeyler’in kendi sitesinde %45 indirimli satılıyor bu arada.
Sayfa sayısı bazında bakılırsa o kadar da pahalı değil aslında. Doların 7 lira olduğunu düşünürsek telifler çok can yakıyor olmalı.
Sanırım öyle. Çok uzun zamandır basılı çizgi roman/manga almıyorum o yüzden fiyatlar ne halde pek fikrim yok. Diğer yayınevlerinden çıkan aynı sayfadaki çizgi romanlarla karşılaştıracaktım ama polemik yaratmayalım şimdi
Akira renkli mi basıldı? Bu fiyata hangi kağıt kullanıldı onu da merak ettim? Bu arada Gerekli Şeyler’in kendi sitesinde çok daha uyguna alabilirsiniz.
Siyah beyaz basıldı.
Berserk Deluxe Edition Volume 4 birkaç ay önce çıkış yapmış,yeni gördüm paylaşmak istedim.704 sayfa,hardcover,17/25 boyutlarında tamı tamına ‘2’ kiloluk bir kitap…Eridim,bittim desem yeridir.
Kur farkından 409.75 tlye geliyor ww.bookdepository.com üzerinden…150-200 rahat değer baskıya da işte şansa kur fırlamış durumda,forumdan alan olur mu acaba
Sahur sahur biraz gözleriniz şenlensin:
Aman Yarabbi! Bu ne böyle, gözlerimi alamadım
Hellsing de bu şekilde basılıyor. Nefis.