Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

ben de geçen gün bu videodaki Hellblazer omnibusunu gördüm ve ağzım açık kaldı.
3 Beğeni

1376 sayfa ve tamı tamına 3.6 kilo benimde ağzım açık kaldı :drooling_face:

4 Beğeni

Kurbanda danaya girer gibi 3 kişi birlikte alsa kişi başı 1.250 kg düşer. Kilo üzerinden hesaplarsak ucuza geliyor.

2 Beğeni

Ben varım,zaten artık yabancı özel basım kitapları kilo üzerinden hesaplıyorum bu yüzden 1.250 kg gayet yeterli geliyor :rofl: Sandman Omnibus baskısına da girelim adam başı 3 kilo düşer anlaşırsak

2 Beğeni

Çizgi romanların bu edisyonlarının çok fena albenileri oluyor. Çok çizgi roman okuyan biri değilim ama omnibus ya da absolut baskılar insanın içini gıdıklıyor.

2 Beğeni

Hellblazer Türkiye’de pek rağbet görmüyor herhalde, toplam 2 cildi falan var Türkçe. Aslında benim ilgimi çekiyor egzantirik bir karaktere benziyor.

İkinci cilt hangisi? Çizgi düşlerden bi sayı var bende devamı gelmedi. En çok okumak istediğim serilerden :grimacing:

Çizgi Düşler’in ilk sayısını çıkardığı Hellblazer harici sadece yıllar önce Arkabahçe’nin çıkardığı Constantine cildi var Tükçe olarak. Onu da bulmak çok zor ve yüksek fiyatlar isteniyor.
https://www.letgo.com/tr-tr/i/constantine-hellblazer-cizgi-roman_6b00a788-1afb-404b-b877-78c853670482

Ayrıca yine Çizgi Düşler’in çıkardığı İnjustice çizgi romanlarının 3. yıl ciltlerinde (1-2) yoğunlukla yer almaktadır kendisi.

4 Beğeni

Arkabahçenin çıkardığı ciltten haberim yoktu takip edeceğim. Constantine karakterini çok seviyorum hakettiği değeri görmeyen çizgi romanlardan bence. Yaklaşık 22 sayı civarında sanırım şuan. Keşke çizgi düşler devamını getirse :sob: Injustice 1 ve 2’yi de listeme ekliyorum çok teşekkürler :+1:t4:

1 Beğeni

Cuma sizin verildi mi kargoya? Bana verilecek dendi ama verilmedi.

Yok, henüz verilmedi. Pazartesi verirler muhtemelen.

1 Beğeni

Gelsinler artık… :heart:

10 Beğeni

Foruma biraz katkım olsun :grin:
Roi des mouches:

Les Desarmes:
Bu kitabın Goodreads’te 9 oyu var. Flaneur gerçekten kıyıda köşede kalmış şeyleri kazandırıyor dilimize.

Çizimleri çok iyi duruyor bu ikisinin.

La Technique du perinee:

Kısaca okudum yazıyı, Le Monde’un internet sitesinde tefrika edilmiş ve acayip tutmuş. İnternetten tanışan ve hiç görüşmeyen bir çiftin aşk hayatını anlatıyor. Devamı da var ama forum kuralları bu konuda ne der bilemiyorum :sweat_smile:

Bu arada, Masallar, Thorgal, Yargıç Dredd ve Tetikçi serilerinden okumuş olanlar varsa yorumlarını alabilir miyim? hepsi bayağı ilgimi çekti, fikirlerinizi merak ediyorum.

3 Beğeni

Özel baskı olacaklar belli mi? Hala flaneurdan bazı özel baskıları kaçırdığıma üzülürüm :sob:

1 Beğeni

Matteo özel baskı gelecek bir aksilik olmazsa lakin diğerleri hakkında bilgi sahibi değilim sonraki aylarda belli olacaktır :smiley:

En büyük pişmanlığım ince kapak Cehennemden gelen almam,ilk çıktığında ciltli pahalı gelmişti ama o kadar zaman geçti hala çok pişmanım almadığıma…Şuan diğer özel baskıların aksine Cehennemden Gelen özel baskı 1200 tl :confused:

2 Beğeni

Erteleyiş ve karganın uçuşu ciltli baskı gelmeyecek tekrar demişti sanki yayınevi öyle kalmış aklımda :sob:

Evet o muazzam bi baskı ama ben aldığımda ciltli kapak zaten tükenmişti kendimi böyle teselli ediyorum. Habibi’yi karton aldım bi de şuan ara ara aklıma düşüyor ciltlisi :sweat_smile: kana diz kana mesela hiç ilgimi çekmedi en son çıkanlardan.

1 Beğeni

Maalesef doğru :pensive:

Benimde öyle hala almadım mesela hele ciltlisi özellikle kitabın kendisi ve fiyatı yüzünden pek ilgimi çekmedi sizin gibi.

Bence özel baskıların bir daha çıkmaması lazım zaten. Çıkarsa özel baskı olmaz çünkü; satma sebeplerinden biri çıkmayacak olması zaten.

1 Beğeni

Keşke gelselerdi ciltli :sob:

Ben almam büyük ihtimal ya da karton tercih ederim güzel bi indirimde. Blacksad ismini görünce ilk zamanlar defter olduğuna bakmayıp onu bile almışım şuan kullanmaya kıyamıyorum :sweat_smile: yeni çıkacakların hepsini merak ediyorum şuan tez zamanda çıkmaları dileğiyle :pray:t4:

Şu an kendi dükkanlarında yüzde 40 indirim var en çok yüzde 40 görür muhtemelen.

1 Beğeni