2018 de bittiğinde 2019 serisine geçecekler.
2019’da iki tane mini seri var tek ciltlik. Star Wars: Vader - Dark Visions (2019) ve Star Wars: Target Vader (2019). Bunları basarlar mı emin değilim. Sonrasında, halen devam eden 2020 serisi başlıyor. 18 fasikül ve 2 cilt şeklinde çıkmış şimdiye kadar.
https://www.comixology.com/Star-Wars-Darth-Vader-2020/comics-series/138679
Sıcak haber . İthaki de manga sektöründeki akışı fark etmiş olacak ki manga basmaya başlayacaklarmış. Bakalım nasıl olacak neleri basacaklar
.
İnşallah Nausicaä falan tarzı bir şeyler basıp açılışı yaparlar ne diyelim. Harika bir haber, dört gözle olacakları bekliyorum. .
Durumum budur.
Beklemedeyiz bakalım gelsin güzel seriler .
Çok şaşırdım şu an Sektörün genişlemesi ve fark edilmesi çok güzel ama ithakiden de korkmuyor değilim
İthaki bi yerde ışık görüyorsa bırakmaz geç
bile kalmıştı bence . Ben ümitliyim ya rekabet iyidir.
Oregairu, Monogatari serisi ve Re Zero gibi kaliteli light novel seriler de denenir mi? Daha doğrusu light novel üzerine bir düşünceniz var mı?
Artık manga haberlerine çok çekimser yaklaşıyorum…2022’ye girerken Naruto, Bleach bitmedi One Piece ise güncele yakın dahi değil.Efsanevi mangalar var ama yayınevleri onları basmak yerine ortalama kalitede açıkçası çocuksu diyebileceğim belirli bir kalitenin altındaki mangaları basmaya öncelik tanıyorlar bu durum yüzünden ümidim bir hayli düşük…
Umarım @_Ged 'in dediği gibi Nausicaa, Slam Dunk, Kingdom, Vagabond, BOTI, Claymore, Real vs gibi çok çok kaliteli mangalar basılır.İthaki bir tanesini bile bassa büyük olay, bunun olmasını çok isterim ama ne olur ne olmaz beklentiyi düşük tutuyorum.
Azıcık gözümüz, gönlümüz açılsın…
Şu an manga sektörü ülkemizde popüler kültür bazında ilerliyor. Bu tip işleri görmek uzun sürecek gibi. Ama ben umutluyum bu konuda Akira, Monster gibi esler çıkmaya başlıyorsa devamıda gelir inşallah
Blade of Immortal bassınlar
Samet ama bir bakıyoruz Berserk basıyor İthaki bir de tutuyor yapıştırıyor deluxe editionları. Sonra uykumdan uyanıyorum
1000 lira olur tanesi artık
Yahu delux baskıları geçtim bari normal seri devam etseydi…Dediğin gibi İthaki hukuki engelleri aşıp Berserk’e devam etse gerçekten harika olur…
Arkadaşlar sevinmişsiniz, bu çok güzel. Ancak ben daha çok yarım bırakılmış seriler görüyorum gelecekte
Şu an Berserk’i ilk defa okuyorum o kadar tatlı ki keşke bassalar.
Para olduğu için girdikleri aşikar bu manga işine ve çizgi romana göre çok var İthaki pazarlamasıyla manga kitlesinden güzel kazanır ve kazandığı sürece de bol bol basar benim düşüncem. Ama şu var güzel ve istediğimiz serileri basar mı bunu hiç bilemeyiz çizgi roman seçen insanların eline bırakırlarsa çok güzel serileri dilimize kazandırabilirler ama ergen kitlesine oynayalım diyip Yaoi bile basabilirler.
Berserk mangakası öldükten sonra manganın devam edip etmemesi adına mangakanın asistanları açıklama yapacaktı belli bir tarihte. O tarihi hatırlayan var mı?