Özel yayınlanan bir manga dergisinde tamamen Berserk ve mangakasına ithafen yapılan ve mangakasının yazdığı son Chapter içeren dergide asistanları bugüne kadar Berserk ve mangakayı desteklediğiniz için çok sağolun ve şuanlık yeni bir karar alınana kadar Berserk’in son sayısını okuduğunuzu söylemek zorundayız tarzı bir yazı yayınlamıştı.
Kenan Yarar’ın yeni kitabını imzalı olarak aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz. Gerek çizgisi, gerek hikayeleri ve gerekse de öyküleme tekniği olarak en sevdiklerim çizerlerdendir.
Bu arada Baobab “Mülk” ve “Kurt” isimli iki kitap çıkartıyor yakında. Geçenlerde çıkarttıkarı "Kumdan Kale"yi yeni bitirdim, etkileyici bir çizgi romanmış gerçekten de. M. Night Shyamalan filmi olan “Old” da bu çizgi romandan uyarlanmış ama filmi izlemedim.
Flaneur da bir-iki hafta kadar önce “Âşık kedi” isimli bir kitap çıkarttı. Çizimler güzelse de öykü ve bütünlük olarak beni tatmin etmedi.
Gözümden kaçmadıysa paylaşılmadı sanırım bu kitaplar.
Hazır size denk gelmişken bir soru sorabilir miyim?
Yürüyen Ölülerin bitmesine çok az kaldı sanırım. Sonraki ciltler için de bu kadar uzun süre beklemeyeceğiz değil mi? Image ile bir ara sorunlar olmuştu sanırım. O yüzden bu kadar gecikmeler yaşandı diye biliyorum. Umarım sorun kalmamıştır ortada.
Düzenleme: Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Emin olamadım şu an.
Tamamdır, ama coştu bence tribün, upss. Neyse 13 Kasım’dan önce çıkar umarım çünkü milletten geç doğumgünü hediyesi olarak isteyemem yok matbaamış, yok içimdeki Monster aşkıymış valla dinlemez benim hısım ve akrabalar. Savdın sıranı başkası gelsin derler
Geçen senelerde altinmadalyon’dan sormuştum tekrar sorayım; Yürüyen Ölüler’de 2 kutu vardı, sonraki sayılar için kutu basılmadı. Sonraki sayılar için kutu basılacak mı? Lütfen basılsın, kitaplar kitaplıkta çok kötü görünüyor.