Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Tatlı mı?

Berserk muhtemelen okuduğum en iyi manga ama tatlı demezdim ben.:grin: Daha tutulma bölümlerine gelmemişsin belli ki ama yine de tatlı değil Berserk.

Devam etsin ya da etmesin benim için burada bitti. Bundan sonrasını spin off gibi okuyacağım devam ederse.

1 Beğeni

Özel yayınlanan bir manga dergisinde tamamen Berserk ve mangakasına ithafen yapılan ve mangakasının yazdığı son Chapter içeren dergide asistanları bugüne kadar Berserk ve mangakayı desteklediğiniz için çok sağolun ve şuanlık yeni bir karar alınana kadar Berserk’in son sayısını okuduğunuzu söylemek zorundayız tarzı bir yazı yayınlamıştı.

1 Beğeni

Tatlı derken o tarz bir tatlı değil karanlık ve sert öyküleri çok severim. Berserk de yağ gibi akıyor o yüzden tatlı dedim :smiley:

2 Beğeni

Kesinlikle ergen işlerinden hem sıkıldık hem de doyduk. @_Ged ve senin dediğin gibi Samet kaliteli ağır topları görmeyi diliyoruz okur olarak :clap:

6 Beğeni

17 Beğeni

Saman kağıt ve 128 tl etiket fiyatı gözümde canlanıyor.

11 Beğeni

Kenan Yarar’ın yeni kitabını imzalı olarak aşağıdaki linkten temin edebilirsiniz. Gerek çizgisi, gerek hikayeleri ve gerekse de öyküleme tekniği olarak en sevdiklerim çizerlerdendir.

5 Beğeni

Bu arada Baobab “Mülk” ve “Kurt” isimli iki kitap çıkartıyor yakında. Geçenlerde çıkarttıkarı "Kumdan Kale"yi yeni bitirdim, etkileyici bir çizgi romanmış gerçekten de. M. Night Shyamalan filmi olan “Old” da bu çizgi romandan uyarlanmış ama filmi izlemedim.

Flaneur da bir-iki hafta kadar önce “Âşık kedi” isimli bir kitap çıkarttı. Çizimler güzelse de öykü ve bütünlük olarak beni tatmin etmedi.

Gözümden kaçmadıysa paylaşılmadı sanırım bu kitaplar.

1 Beğeni

11 Beğeni

17 Beğeni

Bir Monster 2 ortalığa düşemedi ya Ankara Fuarı sonrası ve bu aşırı garip.

8 Beğeni

180 sayfa çizgi roman etiket 69 tl :confused:

2 Beğeni

Bir gariplik yok aslında, matbaadan kaynaklanan bir sıkıntı var, haftaya çözülmüş olacak. Aşırı garip diyerek tribünleri coşturmayalım :slight_smile:

1 Beğeni

Kağıdın tonuna geçtiğimiz ay içinde € bazında iki kere zam geldi maalesef. SEKA kapandığında sayfamızdan ağıt yakmıştık, bugünlere de geldik maalesef.

4 Beğeni

Hazır size denk gelmişken bir soru sorabilir miyim? :grin:
Yürüyen Ölülerin bitmesine çok az kaldı sanırım. Sonraki ciltler için de bu kadar uzun süre beklemeyeceğiz değil mi? Image ile bir ara sorunlar olmuştu sanırım. O yüzden bu kadar gecikmeler yaşandı diye biliyorum. Umarım sorun kalmamıştır ortada. :slightly_smiling_face:

Düzenleme: Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Emin olamadım şu an. :thinking:

Tamamdır, ama coştu bence tribün, upss. Neyse 13 Kasım’dan önce çıkar umarım çünkü milletten geç doğumgünü hediyesi olarak isteyemem yok matbaamış, yok içimdeki Monster aşkıymış valla dinlemez benim hısım ve akrabalar. Savdın sıranı başkası gelsin derler :joy::joy::joy:

Image olan sorunlar çözüldü, artık sadece döviz kurları ve matbaalarla sorun yaşıyoruz. Sorunlar ülke sınırları içinde bari çok şükür diyelim :upside_down_face:

5 Beğeni

Ben de hemen bir soru sorayım yakalamışken sizleri. Gizli İmparatorluk 2. cildi yakında görebilecek miyiz?

1 Beğeni

Geçen senelerde altinmadalyon’dan sormuştum tekrar sorayım; Yürüyen Ölüler’de 2 kutu vardı, sonraki sayılar için kutu basılmadı. Sonraki sayılar için kutu basılacak mı? Lütfen basılsın, kitaplar kitaplıkta çok kötü görünüyor.

Hazır yakalamışken ben de sorayım :slight_smile: Saga - Chew - Moonstress’ in devam ciltlerini özledik. Yakınlarda görür müyüz ?

3 Beğeni