Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Aslında cevap basit toplayamayacağız veyahut bazı serilerden feragat etmek zorunda kalacağız…:worried:

@Anita Presstij’in yaptığı gibi zam öncesi bilgilendirme yapmak çok zor olmamalı…Burada ‘uyanıklık’ var. :grimacing:

4 Beğeni

Gerekli Şeyler’in sanırım sahibi olan bey canlı yayında, 2022’ye kadar zam yapmayacağız direnip demişti ve açıkçası ona güveniyordum. Tabii çok değişken bir zemindeyiz ama böyle dedikleri için keşke bi bilgilendirme olsaydı zam yapacağız diye.

2 Beğeni

O olayı çoktan yaptım ben.Çok beklediğim bir seri değilse yeni bir manga serisine başlamayı düşünmüyorum hatta daha fazla devam etmek istemediğime karar verdiğim manga serilerimi komple sattım çünkü hem kitap,hem manga,hem çizgi roman cidden gitmiyor.Şuanlık ingilizce çizgi romanlara öncelik verdim,belki bir ay sonra kitaba veririm ama hepsi birden cidden cüzdan çökertir.

Ben genelde uzun soluklu mangaları bir şekilde okumuştum. Zaten elimden geldiği kadar kısa serilere yanaşıyorum. Akira, Monster, Punpun dışında büyük serilere bir daha bakamam gibi. Ha Alita, Limit ve İkigaminin devamını da beklemem ayrı. :unamused::confused: Napalım yani, eski devirlerdeki gibi taş tabletlere mi yazıp okuyalım. Az kaldı. :joy::joy:

1 Beğeni

Maalesef doğru…Eş zamanlı götürmek çok zor oluyor.Birinden birisini seçmek zorunda kalıyorsun.Ben bazı seriler hariç Türk manga piyasasına biraz mesafeliyim çünkü çok yavaş ilerliyorlar üzerine yetmiyor kaliteli seriler yerine kalitesiz serilere öncelik veriliyor yani en azından bu konuda biraz rahatım.:sweat_smile:
Şahsen İngilizce kitaplara bazı istisnalar hariç üzülerek mesafe koydum.Artan kur ve kargo fiyatları can yakıyor.2022’deki piyasayı bir hayli merak ediyorum. :no_mouth:

@_Ged İkigami, Akira ve Monster’ın devamını seninle benzer şekilde bekliyorum.Ama Alita baya yavaş çıkıyor, bu duruma biraz sinir olmuyor değilim.Taş tabletlere az kaldı…:sneezing_face:

1 Beğeni

Presstij yeniler

13 Beğeni

Daha geçen Boom! Studios’un sayfasında gezinirken Klaus’u görüp ilgimi çekmişti, mükemmel oldu bu.

2 Beğeni

Harikalar :heart_eyes: Klaus :star_struck: sonunda güzel eserleri güzel bir yayıncı basıyor :pray:

1 Beğeni

Biraz saçma olacak ama şu arkadaki şey bana şunları hatırlattı direkt ya :rofl:

2 Beğeni

Fiyatlar çok çok yüksek :confused:

1 Beğeni

7 Beğeni

40 yıl düşünsem aklıma daha iyi bir eser ismi gelemezdi :grin:

4 Beğeni

2 özel baskı 420₺ yapıyor…Presstij’in yaptığı zammı bu son ön siparişte daha iyi hissettim. :pensive:

Ben özel baskıların sadece sıvama sert kapakla 160 dan çıkmaya başladığında fark ettim.

Zam yapılmasına kızmadım, nasıl kızayım. Ama en azından Presstij gibi şu tarihte zam yapacağız gibi bir açıklama yapsalardı iyi olurdu. Bu tüm yayınevleri için geçerli.

2 Beğeni

Klaus özel ediyon 240 TL diyor… 240 TL! Bak 240 TL!!! :SSS Öbürsü 128 TL!!! Çizgi roman okumak haram bize artık. Kalsın.

3 Beğeni

Çizgi Düşler, 15 Aralık’ta kitaplarına %50 ve üzeri zam yapacakmış. Eksiği olan varsa tamamlamasını şiddetle tavsiye ederim. Darth Vader ciltlerim eksikti, az önce Edessa’dan aldım.

2 Beğeni

Döviz kurlarını, kağıt sıkıntısını vs. anlıyorum ama 200 sayfalık bir cilde 76 tl veremem :neutral_face:

2 Beğeni

2022’de Gereklişeyler, Ningen Shikkaku ve Bungou Stray Dogs’u basacakmış. Geçen ayda Tokyo Revengers’ı basacaklarını söylemişlerdi. Bir de Akira için yurtdışı problemler varmış, çözülünce basılmaya devam edilecekmiş.

1 Beğeni

Ben çizgi romanları artık ikinci el almaya çalışıyorum maalesef. Sıfırlarına o kadar para veremiyorum veresim de gelmiyor zaten.

2 Beğeni