Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

arka bahçe 1 ay önce ilan ettiği kitabın bandrolünü nihayet almış.

4 Beğeni

Fantastik Dörtlü’nün 2. Cildini bekliyorum umarım ben ölmeden çıkarırlar…

3 Beğeni

Çıkacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

Arkabahçenin son yıllardaki tavrı da ayrıca hoşuma gitmiyor zaten ki elimde bir serisi olmadığı için memnunum yani var da Power Rangers’ın tek basılan cildi o da koleksiyonluk. Şey diyorlardı bir yayında neden saman kağıda geçiyorsunuz hadi geçtiniz diyelim daha önce kuşe basılan bir çizgi romanı saman kağıda tekrar baskı yapıp neden fiyatı 2 katına çıkartıyorsunuz falan diye,sahibi abi eline bağımsız İngilizce çizgi romanları alıp bunlara bakın hep saman kağıt,dünya samana geçiyor falan demişti bayağı da sinirli bir şekilde. Bağımsızların kuşeye basıldığını çok nadiren gördüm zaten de DC ve Marvel’ın ya da altenatif Amerikan yayımcıların da kuşeye geçtiğini bu örneklerle inandırmak çok absürt ve komik gelmişti bana şahsen.

5 Beğeni

10 kağıt kalitesi olduğunu düşünelim. Kuşeyi 7.sıraya koyalım saman kağıt 3.sırada olsun. Kağıt kalitesini düşüren yabancı yayıncılar 7.sıradan 6.sıraya düşürüyor Arkabahçe 3.sıraya düşürüp bakın bunlar da düşürüyor diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor senelerdir. Başka yayınevinin aynı zamanda çıkmış kuşe kağıtlı çizgi romanından daha pahalı etiketi oluyor Arkabahçe’nin hem de saman kağıt. Gerçi eskiden bastığı kuşe kağıtların çoğunun da sayfaları kopuyordu senelerdir aynı adamlar yani.

5 Beğeni

Arkabahçe tartışılmaya değecek bir yayınevi değil. Müşteri memnuniyeti -benim için tamamen yerlerde.

8 Beğeni

2 buçuk ya da 3 yıl önce sanırım, tüyap kitap fuarında arkabahçe standında Green Lantern: En Karanlık Gece çizgi romanına bakıyordum ve saman kağıt olduğunu farketmiştim. Standta duran kişiye neden saman kağıda bastıklarını sorduğumda da para yok ki demişti… Şimdiki durumlarını(umarım iyilerdir) ama tahmin bile edemiyorum.

1 Beğeni

Bak buna tamamım ama milleti olmayan bir şeylere ikna etmeye çalışıp üste çıkma çabalarına anlam veremeyip kızıyorum.Para yok deseler tamam der cidden geçerim yani.

1 Beğeni

Zamanında ne güzel yazmışım…
Yanarım yanarım Spawn’ ın onlarda olduğuna yanarım :cry:

3 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum, herkes kaliteyi düşürüyor gibi söylemleri ve canlı yayınlarda saman kağıt övme çabalarını bırakıp para yok o yüzden kaliteyi düşürmek durumundayız deseler destek bile görürlerdi bence. Şahsen ben Arkabahçe’nin hep sempatik bir yayınevi olduğunu düşünürdüm, Türkiye’de çizgi roman ve figür koleksiyonculuğunun gelişmesinde önemli rol oynamış dükkanlardan da biriydi ama şimdi en sevdiğim seriyi basacak olsalar almam o derece sevmiyorum.

2 Beğeni

Şu kur oranlarıyla Irredeemable Omnibus şuan çıksa fiyatı ne olurdu bir hayli merak ediyorum.Kur 7 düzeyindeyken 550 tl fazla gelmişti, bu sıralar çıkmış olsa sanırım fiyatı 1000 tlnin altında olmazdı.Bu sayede yeni omnibusun fiyatını aşağı yukarı tahmin edebiliriz. :grin:

@JBC Umarım şu piyasaya rağmen seneye yeni absolute baskılar duyurulur.Bu kurla ilk yarıdan pek umutlu değilim ama belki yılın ikinci yarısı?.. :zipper_mouth_face:

@Anita Arada almayı planlayıp vazgeçiyorum.Geçen Presstij’den çıkan kitapların bir kısmını alayım dedim son anda vazgeçtim.Keşke hakkını verebilecek bir yayınevine geçse…

5 Beğeni

Spawn, Daredevil, Green Lantern, Doctor Strange…

3 Beğeni

Ben de Ninja Kaplumbağalar ve Power Rangers’ın onlarda olduğuna yanarım.

1 Beğeni

Gerekli Şeyler yayınlarına zam yapmış.

1 Beğeni

Mangaların tanesi 32 lira olmuş. Manga almaya yeni başlayan benim için bu hobim ekomoniye kurban gitmiş görünüyor :sob:

4 Beğeni

Zamı anlıyorum da, zamdan önce okuru bilgilendirme nezaketinde (duyuru vb şeklinde net tarih vererek) neden bulunmadılar onu anlamıyorum :rage:
Sinsilik yakışmadı Gerekli …

10 Beğeni

Beş tane manga alacaktım Gerekli Şeyler’den. İnternet sitesinde kargoyla birlikte 100, mağazadan alınca 120 olduğundan çok bir fark yokmuş bari okul çıkışı gideyim dedim. Bugün mağazaya girdim fiyatlarının 32 olduğunu görüp şaşırdım üzülerek çıktım demek mağazada kiradan falan dolayı daha pahalıymış diyerek. Sitelerinden kontrol ettim zam gelmiş🥲 Geri girip aldım sonra. İki gün erken davransaymışım keşke.

3 Beğeni

Ben 1-2 hafta önce sorduğumda şu anlık zam yapmayı düşünmüyoruz demişlerdi. Başka bir arkadaşım sorduğunda haber vericez dediler. Zam yaptıktan sonra bile zam yaptık diye bir haber yok.

5 Beğeni

Akiranın etiket fiyatı 90 lira olmuş. https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/akira-1cilt/1435040 deki şimdiki hali 90 etiketinin yarısı ve gerekli şeyler black friday dışında %50 görmüyor gibi. Kaçırmak istemeyenler değerlendirebilir.
Bir de bu fiyat aralığında biz nasıl toplayacağız bu kitapları -_-. Bir aydınlanabilsek…

Edit: Dedim ve kitapsepetinde de anında yansımış söyleyecek söz yok @_@

5 Beğeni

Ben dün Paralel Evrene gitmiştim de mangalara bakmadan sadece Comic Care hazırlatıyordum,çocuğun birisi bir Gerekli’nin mangasını baba alalım mı diye verdi eline,adam da 32 fazla değil mi ya falan demişti ama kafam biraz dağınıktı idrak edememiştim pek.Meğerse habersiz zammış ya.

2 Beğeni