Arkabahçe’den bağımsız olarak çizgi roman almaya devam edecek misiniz? Bu fiyatlardan nasıl satılacak merak ediyorum cidden.
Eğer Superior Iron-Man basılırsa alırım. Normalde Iron-man serisi ilgimi çekmez ama Superior Iron-Man uzun zamandır okumak istediğim bir seri
Chew ciltlerinin basımıyla ilgili bilgisi olan var mı?
Çok nadirde olsa almaya devam edeceğim.
An itibariyle dolar 16’yı, euro 18’i geçti benim absolute ve omnibuslar için umudum vardı lakin umutlarım 2 gün içerisinde eridi…
Ehm. Dolar mı? Dolar Bey, Euro Hanım diyeceksiniz. Lütfen dikkat edelim.
Şaka bir yana %45 Gerekli Şeyler indiriminden tüm çrleri toplasaydım kredi kartı ile zamanında keşke diyorum. Hele JBC’den Batman stoğu yapmadığıma pişmanım. Bir site üzerinden keyfi okuyorum şuan ama bundan sonra tüm çrlere ingilizce devam etmek zorunda kalacak gibiyim.
Zahmet etmişler yıllar sonra.
Kuşe kağıtlı Marvel Evreni Tarihi’ni alan oldu mu veya gidip bakan ? Nasıl sizce alınır mı ? Geçen akşam sipariş verecektim zor tuttum kendimi çünkü filmden yeni çıkmıştım.
Ben de kendimi zor tutuyorum. Saman kapak daha güzel gibi geliyor fakat kuşe de almak istiyorum. Ciltliyi asla alamam zaten. Sonra fiyatlara bakıyorum ve “hayır!” diyorum. Bir yandan da ya zam gelirse ve bu fiyata almadığıma pişman olursam diye düşünüyorum. Delirmeme az kaldı.
Dayanamadım hazır para varken kuşe kağıtlı aldım artık. Gerçi derbi berabere biter dediğim için kazandığım para aslında bedavaya geldi baktığın zaman
Gaza geldim şimdi. 2 gündür ben de alsam mı almasam mı diye düşünüyorum.
Aynı şekilde ben de dayanamayarak kuşe olanı sipariş ettim. Gelince görürüz artık nasılmış.
Büyüklük karşılaştırması olarak kitaplıktan elime ilk geleni koydum. Hemen hemen aynı boyutlarda yani çok ufak bir fark var belli bile olmuyor. Ama fiyatı gerçekten uçukmuş. Daha ilginç bir şeyler vardır diye biraz bakındım ama normal boyutlarda bildiğimiz bir marvel çizgi romanı. Elime alınca bu fiyata neden bunu aldım diye bir tık üzülmedim değil. Benim gibi filmin gazına gelip hemen almayın.
Yani alacaksanız da saman kağıt da işinizi görür diyorsunuz?
Sayfa kalitesi nasıl sizce ortalama bir cilde göre?
Aynen bence görebilir. Ama tabi bütün çizgi romanlarım kuşe kağıt olmak zorunda diyorsanız alabilirsiniz ama fiyat uçuk.
Tek yanıtta 2 cevap nasıl yapılıyor bulamadım ondan tek tek cevaplıyorum. Sayfa kalitesi aynı hiç fark yok. Elinizdeki herhangi bir kuşe kağıtlı çizgi romanla birebir kalite. Okumaya başladım içerik olarak tatmin edici gibi duruyor. Evrenin en başından sonuna doğru ayrıntılı ve kronolojik olarak sırayla bizi bölüm bölüm ilerletiyor. Görselde ki gibi bir baloncuk taşması var sadece şimdilik buna rastladım. Görmek istemeyen olur diye blurladım ama öyle tam bir spoiler değil yani.