Benimki hala gelemedi. Dediklerinize bakarsak tam benim istediğim gibi duruyor şu an.
Kuşe Kağıt takıntım hiç olmadı, öyle bir takıntılı insan da duymadım şahsen. Sonuçta kimse bana hepsini kuşe aldın, al sana madalya demeyecek. He belki normalden büyük bir boyda basılsaydı cidden ansiklopedi gibi, alırdım kensinlikle kuşe ama şuan saman kağıdı bile düşündürttürüyor fiyatı ki Arkabahçeyle aramdaki soğukluğu da aşmam lazım ayrıca.
Balondan taşan yazılar… En nefret ettiğim şey. 2.baskısını yaparsa alırım. Bu şekilde asla para vermem.
- baskı yapmaz muhtemelen. Yapsa da düzeltmezler balonlamaları
Bu haliyle kesinlikle almam. Kendileri bilir. O kadar fiyat çekiyorlar, insan bir kontrol eder.
Aynen bu fiyatla 2.baskının gelmesi zor.
Felix’den Ömer Bey yeni omnibus için sorduğum soruya böyle bir cevap verdi:
“ekonomi ve koşullar beklediğimiz gibi olursa baharda inşallah duyururuz”
Umutlarım yeşermedi desem yalan olur.
Elde kalan sayılı Irredeemable Omnibusların fiyatı ise 1 ocak sonrasında 1050 tl olarak güncellenecek imiş, büyük ihtimal yeni omnibus bu fiyatta olur tabi kurda olağanüstü bir dalgalanma olmazsa…
Felix Authority veyahut Animal Man omnibus, Jbc’de HUSH ve The Long Halloween absoluteleri basarsa 2022’den çizgi roman bazında başka istediğim, dileğim yok.
1050₺ ne yahu? 1000 adet bassalar ve biraz daha uygun fiyat yapsalar satmaz mı? Ne diyorsunuz bu işe? Bence satar.
Önceki yapılan baskı 400 taneden azdı sanırım. Ön siparişte güzelde indirim yaptılar ama tükenmedi hala.
Bence sıkıntı biraz tanıtımda. Kitaplığım çizgi roman dolu ama adlarını ilk kez duydum. Belki de benim ayıbımdır
Özel baskı için fiyatı bir tık pahalıymış. Bunlar da alıştığımız gibi %50 civarında indirime giriyor mu? Yoksa fiks hep aynı fiyatta mı kalıyor? Ben de Sandman için böyle bir baskı istiyorum. Umarım canım İthaki bir güzellik yapar. Bu aralar çok özverili çalışıyorlar.
Yeni bir yayınevi, henüz bir kitap çıkarabildiler. Onun da fiyatı 600 lira civarıydı. O yüzden duymamış olabilirsiniz. Eğer ülkenin ekonomisi iyi olsa ve daha sık aralıklarla daha ucuza kitap basabilseler çizgi romana ilgi duyan herkes Felix’i duyardı bence.
Ön sipariş için belirli bir miktar indirime giriyor. Kendileri belirliyor ama %20-%30’u geçmez.
Hikaye ilgi çekici duruyor ama sormak istedim “Satürn Evleri” okuyan oldu mu? Toplam kaç cilt olacak bu manga.
7 cilt gibi duruyor.
- cildin yorumlarından biri: “A satisfying conclusion to a lovely series.” diye başlıyor.
İndirim tutarı minimal oluyor tabi hiç yoktan iyidir, @Yuso4656 Dediği gibi %20-30 dolayında olur büyük ihtimal, fiyat tuzlu ama omnibus olduğu için değer bence.1000 sayfa gibi birşey yanlış hatırlamıyorsam, sırtı cilt kalitesi vs çok çok iyi o yüzden fiyatı pek garipsememek lazım.Baobab incecik kitapları fahiş fiyatlardan sunuyor nu yüzden fiyatı benim için nispeten makul kalıyor.
@Kenan 1000 adet basacaklarını sanmıyorum, önceki baskıda olduğu gibi 300 küsür hatta zor ama en fazla 500 adet basacaklarını düşünüyorum.
Yani seri devam edecek değil değil mi, yarım bırakmayacaklar?
Samet bey duyurmuş ama birde ben sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız yazıyı burada paylaşayım…
Bu yıl başında bastığımız ve sadece 333 adetle satışa koyduğumuz Irredeemable Omnibus cildimizin elimizde kalan adetlerini (çok az kaldığını hatırlatmak isterim) mevcut fiyattan devam ettirmek istememize rağmen bir sonraki basacağımız kitaplar için değerini de korumamız gerektiği kanaati ile yılbaşından geçerli olmak üzere etiket fiyatını istemeyerekte olsa 1050 TL olarak güncelleyeceğimizi (zam değil güncelleme) duyurmak istedik.
1 Ocak 2022 tarihine kadar mevcut fiyattan koleksiyonlarına katmak isteyenler 690 TL olan mevcut fiyatı ile sitemiz üzerinden sipariş verebilir…
https://www.felixkoleksiyon.com
Malum ülke ekonomisinde ki, paramızın değer kaybı ile bir sonra ki kitabı bu fiyatlara bile basmak çok zor olacak… Belki de imkansız… Ama biz gene de umudumuzu kaybetmek istemiyoruz…
Sosyal Medya Hesaplarımız…
https://www.instagram.com/felixkoleksiyon/
https://www.facebook.com/groups/347285546514348
https://www.facebook.com/Felix-Koleksiyon-101239395077151/
https://twitter.com/FelixKoleksiyon
Yeni çıkacak yayınlar için telifler alındı… Hazırlıklarda devam ediyor… Külliyatlı yayınlar olduğu için hazırlık aşaması tahminimden biraz uzun sürebilir…
Samet Bey’inde dediği gibi şartlar el verirse baharda duyurusunu inşallah yaparız…
Authory sanki bir ara İthaki tarafından alındı diye konuşuluyordu… Bende dedikoduların yalancısıyım… Animal Man için de girişimimiz şu an için yok… Önceliklerimizde çok farklı
2022 şu an dolu… Ama her şey şartlara bağlı… Mevcut şartlarda kitap basmak gerçekten çok zor… Kağıt ve baskı maliyetleri öyle % 50 filan değil direk 3’e katladı… Fiyatların katlanmasının yanında istenilen kağıdı bulmakta zor…
Her şey destekleriniz ile birlikte inşallah daha güzel olur…
Şimdilik Vol 41 son olarak gözüküyor lakin nihai bir karar hala yok bir ihtimal devam edebilir, ben devam etmesini isterim ama şuan olduğu gibi biterse de pek garipsemem.
@BAHADIR Yeni kitabı merakla bekliyoruz.Umarım herşey güzel olur.