Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Değişime uğramayacak ama sonuna bir inşallah ekleyelim, malum. Belli olmaz.

2 Beğeni

Peki mevcut plana göre Saga özel baskı cilt 3 ne zaman? :slight_smile:

Hepsinin çevirisi tamam, grafikleri bitmek üzere vs. ama kağıt yok :frowning:

Önce 7-8-9 çıkacak ki sonra toplu halde çıksınlar :upside_down_face:

2 Beğeni

**Secret Empire CİLT 2 ne oldu acaba

4 Beğeni

3 Beğeni

Bunun çıkacağı haberi verilmiş miydi? Verilmemişse birkaç hafta sonra habersizce ciltlisini çıkarmak hoş olmamış gibi.

Ayrı bir gönderi olarak paylaşıp yazdıklarını görmedim fakat gönderilerin yorum kısımlarında ciltli versiyonunun da çıkacağını söylemişlerdi diye hatırlıyorum.

1 Beğeni

@Jaehaerys ben espri yapmıştım aslında ama gerçekleşti :confused:

1 Beğeni

Fiyatının 350 tl olduğunu söylediler.

1 Beğeni

Canlı yayında okurlarına hakaret et. Özensiz basımlar olmasına rağmen astronomik yüksek fiyatlarla satışa sun. Başladığı bağımsız birçok bağımsız seriyi katlet, hiç reklam yapma sonra suçu okurlara at. Defalarca okuru mağdur et.
Alana Allah akıl fikir versin :woman_shrugging:

8 Beğeni

Sabah yaptıkları yayında bir olay mı oldu? Herkes sinir olmuş durumda çünkü :thinking:

1 Beğeni

Genel olarak tavırları, durumları bu yönde okurlara yönelik. Uzun zamandır takip etmediğim için, ne oldu bilmiyorum sabah.

1 Beğeni

Ya ben asıl mağazalarına bazen uğruyordum zamlardan önce Ahmet abi dükkanda da aynı. Pac-man gibi geziyor kitaplıklar arası, bir şeyi düşürdün mü hemen parasını ödersin haberin ola falan diyor hasar varsa,bir şey sorunca kendi baskıları hakkında eleştiri içerikli haşlıyor falan. İyice bakkala döndürmüş dükkanı.

2 Beğeni

E bu koleksiyonluk ama ya bunu da almam lazım. :frowning:

1 Beğeni

Sonra internetten sipariş veriyorsun o hasarlıyı yolluyorlar zar zor ulaşıyorsun hasarlı yolladınız diye özür dileyip yine hasarlı yolluyorlar.

Geçen hafta ben alıp atmıştım ya balondan yazı taşıyordu. Hatta ne yazdığını bile göremiyorduk balonun sonunda. Bu ciltli olanında da aynı hata cidden can sıkıcı olabilir gidip bakmak lazım.

1 Beğeni

Doğruyu söylemek gerekirse kuşe ve saman kapaklar daha güzel görünüyor benim için. Ciltli versiyonun kapağındaki çizimleri sevemedim pek. Tabi daha da önemlisi fiyatı… :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben genelde bu tarz ciltli olanları koleksiyon rafına koyduğum için içini bile açmıyorum direkt bozmadan kitaplığa. Eve gelen misafir bakmak isterse de gözetim altında bakabiliyor sadece. :smiley:

1 Beğeni

Ragnarok Valkürleri cildini merak ediyorum bakalım.

1 Beğeni