Marmara Çizgi ve Gerekli Şeyler bu ay servet gömmek zorundaymışım gibi görünüyor.
Aynen öyle oldu. Bende ufak ufak gömmüş olabilirim.
Ben biraz şeyi bekliyorum kendi sitesi hariç sitelere düşmelerini.Marmara Çizgi düşmez de Gerekli düşer.Düşmeyenleri de mağazadan alırım mecbur bir okul sonrasında.
Şuan bu iki yayın içinde Çukurova Kitap Fuarı çok uygun. Kargo limiti içinde beklememek için iyi oluyor. Bu ara mangalar çok hızlı tükeniyor.
Ben İstanbuldayım,CNR ı beklerim olmadı zaten ben gidene kadar dükkana fuar başlar.
Mesajlara hızlıca göz gezdirirken ayçiçek yağı reyonuna bakar gibi oldum Zaten en son 5 lt 99 a aldığım olmuş 119, tam travma
Gerçekten çok hızlılar, 2022 yılı itibariyle Bleach sonunda yarılandı.Geriye 39 cilt kaldı, 10 yıla biter mi acaba merak ediyorum…
Ikigami’nin bitmesine son 2 cilt kaldı, şükür onu nispeten hızlı bitirmiş olacaklar.Serinin tamamlanmasını merakla bekliyorum.
Conan fasiküller çifter çifter çıkıyordu. O bile teke düşmüş.
Ben Bir Kahramanım neden diğerlerinden daha pahalı onu anlamadım.
Ben Bir Kahramanım’ı 2 in 1 formatında basacaklarını düşünüyordum.
OPM çizimleri çok iyi olduğu için ciltlerini biriktirdiğim bir seri ancak çok pahalıya geldiği için devam edememiştim. İndirimde falan yakalarsam çözerim belki.
Presstij, Stray Dogs’u basmış. 5 fasikül vs fasiküller 32 TL! Varyantlar çok güzel ama pahalılar.
https://www.presstij.com.tr/product/search/kategori/turkce-comics
Elfen Lied ve Ben Bir Kahramanım bugün elime geçti. Dış kapakları var ve baskı kalitesi gayet iyi. Değişik bir sarı kağıt kullanılmış ama akılçelen ve bang! çizginin kullandığı kağıttan kat kat kaliteli…
Varyantları resmen gaz verilerek aldım.Bir tanıdığım özel baskı hem de sınırlı diyince gaza geldim.Onun prestijle bağlantısı var bana ayırttı,hatta kargolatacakmış bana.Her ay bana ödersin bir miktar ödeşiriz dedi.Konusunu falan hiçbir fikrim yok