Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

4 Beğeni

Tam net bilmiyorum. Sosyal medyadan sorarsanız yayınevine daha iyi olur. Çünkü yayınevleri farklı farklı baskılar yapıyorlar.

1 Beğeni

12 cilt ve hayır ecchi değil.

1 Beğeni

Bu geliyor, Majo no Takkyuubin | Novel - MyAnimeList.net

2 Beğeni

Aylar oldu o bandrolün alınmasına, keşke kapağı falan görseydik. -_-

@efeemiro teşekkür ederim. :))

1 Beğeni

21 şubatta bir iç sayfa paylaşmışlardı.

@_Ged rica ederim.

6 Beğeni
6 Beğeni

Dün fuarda gördüm ancak alamamıştım. (Satışa açılmamıştı) Bugün, olmadı yarın öğlen uğrarım yine fuara.

1 Beğeni

Tek atımlıkmış. Alırım.

1 Beğeni

Teşekkürler hocam. Ecchi olma durumunu animeden dolayı sordum aslında. Yanlış anlaşılma olmasın ecchi istediğimden değil. Şimdi alırız, evde açar bakar misafir falan adımız çıkmasın durup dururken. “Bu ne bu!” derler falan :grin::grin::grin:. Animesi çok iyiydi bu arada.

@fortknoxt hocam her şeyi size soruyor gibi oluyoruz kusura bakmayın. Yayınevi cevap verene kadar kim bilir kaç zaman geçer şimdi zaten :grinning::grinning:.

1 Beğeni

Hiç önemli değil. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Ulaşabildiğim yerlerden bilgi aldığım zaman paylaşıyorum. :smiling_face: :smiling_face: :smiling_face:

1 Beğeni

Böyle tekil güzel işlere bayılıyorum. Umarım böyle şeyleri çokça basarlar.

Haklıymışsınız MAL arada sınıflandırmalarda hata yapabiliyor.
https://anilist.co/anime/226/Elfen-Lied/reviews
Ecchi var.

İki sorum var bu Miyazaki’nin animesindeki Kiki mi ve niye sayfa fan çevirisine benziyor?

Çıplaklı var mangada. Ben ilk bir iki sayıyı okuyup bırakmıştım zamanında. Arada bir daha bakmak isyorum ama hep vazgeçiyorum.

1 Beğeni

Evet öyle.

Açıkçası o nasıl baktığınıza bağlı ama bence kötü durmuyor. Zaten bir çocuk kitabı olduğu için detaylı bir şey beklemiyorum. Kullanılan fonttan dolayı sizde böyle bir izlenim bırakmış olabilir.

1 Beğeni

Kesinlikle yazı fontundan. Çok amatör duruyor bence.

1 Beğeni

Acaba bir yayınevi de çıkıp Studio Ghibli filmlerinin art book’larını basar mı?

Bence kesinlikle basılmalı çünkü Studio Ghibli animasyonları Türkiye’de çok izleniyor. Ama ülkede artbooka bakış nasıl olur, satılır mı bilemiyorum. Onlarca baskı da yapabilir ilk baskıyı bitiremeyedebilir sırf artbooklara alışık bir okur kitlesine sahip olmadığımız için.

2 Beğeni