Ajin 17
Naruto 48
Ajin 17
Naruto 48
Maalesef ciltli - normal versiyon seçeneklerinden, kuşe - enzo(saman kağıt dediğimiz) seçeneklerine evirildi çizgi romanlar. İndirim oranı ile fark 2 katından da fazla. Defender saman 2 cildi 84tl’ye alabiliyorken, kuşe tek cilde 96 lira vermek gerekiyor. Enzo ile devam mecburen.
Çok karmaşık oldu gerçekten. Bulmaca çözer gibi.
Fiyatlar çok çok pahalı… İlk defa Presstij’in özel baskılarını sipariş verip - vermeme arasında kaldım.Özellikle @Gelu 'nun dediği gibi kuşe ve enzo arasındaki o olağanüstü fiyat farkı nedir öyle?
Defenders özel baskıyı eklemediğim halde sepet 889 tl…
Oo 500 lira DnD neymiş öyle İyi ki çizgi roman okuru değilim, dayanamaz alırdım bir de
.
Fiyatlar çok saçma hale geldi iyice. Sepetimde sadece fasiküller var şuan ve 10 tane fasikül 240 lira yapıyor!!!
D&D Karton kapaklıyı ön sipariş geçiyim dedim ama ücretsiz kargo limiti 400 TL’ymiş. Şirkete ortak alıyorlar sanki. Kalsın…
Açıkçası özel edisyon ve varyant kapaklar için ön siparişte %20 indirim çok az bence. Etiket fiyatları zaten çok uçmuş durumda içerik olarak aynı olan kapağa niye çok daha az indirim uygulanıyor ki?
Ben de ön sipariş düşünüyordum. Bu durumda vermeyeceğim.
Pelerin ciltlerini çıktıkları gibi sert kapak ön sipariş geçmiştim ilk 2 ciltte şu an ince kapak bile alıp okuyamayacağım sanırım.
Fuardan yeteri kadar çizgi romanı topladım,incir ağacını daha da sulamaya gerek görmüyorum ki bu gidişle manga da alamayacağım.Teker teker hayat enerjim sönüyor gibi hissediyorum.
Hepsini aynı anda bari basmasalar iyiydi. Böyle olunca almak zorlaşıyor.
@alper özel baskı bak sen alırsın
Special olsaydı alırdım ama özel baskı almıyorum.
Evet ben de special limited edition yazmayınca olmuyor
BKM 49 TL’ye kargo bedava yaparken bu çizgi romancılar abartıyor. 400 baya çok.
Öte yandan başına Dungeons & Dragons yazarak benden 120 TL’yi kaptılar sayılır.
Bu konuda bu siteleri suçlamak mantıksız. Ayda ne kadar kargo çıkarabiliyor bu çizgi roman mağazaları hepsini toplasan BKM’nin 10’da 1’i etmez. BKM zararına bile satabilir sırf satış yapmak için ama bu mağazalar kargodan zarar etme yükünü kaldıramazlar. Kargo şirketlerinin yüksek fiyat politikasından dolayı yüksek kargo limitleri görüyoruz.
49 olmaz belki ama 100-150 falan olur en fazla. Hiç anlaşma falan yapmayıp bireysel gönderi yapsanız da bir kitap 25TL’ye gidiyor.
En son Yurtiçi Kargo’nun fahiş zam yaptığını duymuştum.
Bence 200 TL iki taraf içinde ideal fiyat. BKM’yi örnek vermek için dedim. Ölçeği daha küçük olabilir ama sonuç olarak kendi yeri. Aracıya para gitmiyor. Ona uygun daha düşük fiyata kargo ücretsiz miktarı ayarlayabilirlerdi bence.
Fiyatlara bak sinirim bozuldu ekrana gülümsüyorum şu an.