Piyasa şartlarına göre Presstij’ in basımlarının fiyatı pahalı değil. Hem kuşe hem de özenli basıyorlar.
Mangaların durumu ortadayken, etiket fiyatları 42 tl yi gördü, bakın manganın basım masrafı çok az ve 42 tl. Presstij basım opsiyonlarıyla mevcut şartlarda hâlâ okur dostu diye düşünüyorum
Sonunda sanderson sevenler için yeni bir umut. Senelerdir akılçelen ve dex elinde süründü yazar. Bakalım ithaki hakkını verecek mi.
Prestijj’de özel baskı HC almayacaksanız 1-1,5 ay sonra genel satışta %35 indirimle alabilirsiniz. Ben bir süredir öyle yapıyorum maalesef.
Bu yazarın çizgi romanları da mı var?
Evet hatta ‘beyaz kum’ serisi yaklaşık 2-3 yıl önce akılçelen tarafından ilk kitabı basıldı. Sanırım satmadığı için de devamı gelmedi yarım kaldı. Bu ikisinden başka var mı bilmiyorum.
İthaki basar herhalde ancak sıklığı nasıl olur bilmiyorum ama etiket fiyatları 100 üzerinde olur.
İthakiden şu anda bir tek Lucifer bekliyorum. Ondan da hala hiç haber Yok
Niye bilmiyorum ama JBC böyle farklı isimli bir şey duyurunca - JBC Pulse gibi - çok kaliteli bir şey gelecekmiş hissine kapılıyorum. Öyle de oluyor genelde.
Eski maceraları enzo kağıda basıp yayınlayacaklar sanırım.
Umarım öyledir hem klasikleri okumuş oluruz hem de ucuz olur.
Fantastik Four Cilt 2’nin enzo kağıtlısı 180 TL, kuşe kağıtlısı 260 TL’ymiş. Ciltler 400 küsür sayfa.
Teşekkürler paylaşım için. Yürüyen Ölüler’in yeni sayısı da gelir mi acaba İdefix’e ? Daha önce gören duyan oldu mu?
Marmara Çizgi’nin kitaplarını İdefix ve D&R’da uzun zamandır görmüyorum. Başka sitelerde var ama. Bir ara ödemeyi geciktiren sitelere kitapları geç gönderdiklerini söylemişlerdi.