Paylaştığınız çizgi romanla ilgili internetten yorumlara falan bakmak istedim ama hiçbir şey bulmadım. Daha ilginci yazarın Wikipedia’daki bibliyografisinde de görünmüyor. Bu neden olabilir? Ben mi yanlış bir şey aratıyorum acaba?
Joe R. Lansdale bibliography - Wikipedia
Bibliography değil de direk isimle aratırsanız Wiki’de mevcut…
Sizin attığınız sayfada ctrl f yapıp Deadwood yazdım ama sonuç bulamadı.
Eser anladığım kadarıyla Joe R. Lansdale’in Paradise Sky romanının Fumetti uyarlaması. Eserin sadece İtalyanca versiyonunu görebildim.
Ayrıca yazar Love Death and Robots- The Tall Grass bölümünün uyarlandığı öykünün de yazarıymış.
Ben de kendisini yakın zamanda izlediğim Batman The Animated Series’in Perchance to Dream ve Read My Lips bölümlerini yazmasından tanıyorum. Perchance to Dream genel görüşe göre en iyi Batman The Animated Series bölümlerinden biri. Read My Lips de benim çok sevdiğim bir bölüm.
Mis pazartesi günü Marmara Çizgi’den çıkıyor!
https://twitter.com/emrahablak4/status/1525244698876682246?t=jp91yK4NfBBCK6Yov85qzw&s=19
75 TL etiket fiyatı varmış. Bence iyi, alırım ben. Yayın periyodu hakkında bilgi var mı? 600 sayfa aylık olmaz herhalde ama mevsimlik olabilir mi?
Konusu ne bu çizgi romanın? 75 TL etiket o sayfa sayısı için uygun bayağı.
İnternette bakındım ama yayın periyodu ile ilgili bir bilgi bulamadım.
Çoğu kişi mizah olduğunu yazmış ama ne kadar doğru bilemiyorum, ortaya karışık birşeyler de olabilir çünkü çok çeşitli çizerler var.
Emrah Ablak burada biraz bahsetmiş biraz deneysel bir iş olacak sanırım. İşin basılı kısmı gönül işi asıl olay NFT belli ki. Benim bildiğim 50 farklı çizer var ve eski işlerinin derlemesi olacak sanırım. Benim pek ilgimi çekmedi ama alabilirim bu fiyata.
Fiyat iyiymiş. 100 sayfa çr’ların 100+ olduğu bir dönemde alınır.
Ben aylık mizah dergisi bekliyordum hatta Umut Sarıkaya belki dönüş yapar gibi bir umudum vardı. Siyah beyaz kapak Memo’ya ait olunca daha çok heyecanlanmıştım son zamanlarda bayağı boşladılar mizah dergilerini ben takip etmeyi bıraktım. Güzele benziyor yeni çizerlerde var herhalde destek vermek lazım.
Joe R. Lansdale’in öyküsünden Mauro Boselli tarafından uyarlanan iç acıtan bir hikaye… Stefano Andreucci’nin muhteşem çizgileri ile…
Çok yakında…
Detaylar için takipte kalın…
Bu serisinin çizimleri aşırı iyi. Özel edisyonu merak ediyorum.
Fiyat tahminlerinizi alalım…
3 kitap aynı anda mı satışa çıkacak acaba?
Hepsini yakın tarihlerde paylaştılar.
Sonunda geliyor. Ne zamandır bekliyordum. Fiyatı ile de üzmez umarım.
Sayfa sayısını bilmiyorum ama 100’den aşağı bir etiket fiyatı olmayacağını biliyorum kaç sayfa olursa olsun.