272 sayfa. Special edition kapağı koyulmuş, muhtemelen boyutu da normalden büyük olacaktır (en azından umuyorum öyle olur). Bu doğrultuda fiyat tahminim 280-300 arası olması.
Kaç cilt olacak ? (2020202020)
Cahilliğime verin ama presstijdeki the crow serisinin kitap hali mi bu?
Presstij baskısını bilmiyordum siz yazınca baktım. Konuya çok hakim değilim ama bu baskı aynı çizgi romanın tek cilt baskısı. Diğer ciltler ile bu özel baskı arasında başka ne farklar var bilmiyorum.
Kağıt cilt aynı olur mu bilmiyorum ama bu baskıyı çevirmiş İthaki.
Video için teşekkürler ben fotoğraf yüzünden romanlaştırılmış hali sanmıştım . Bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirebilirse çok tatlı olur. Seride gözüm vardı olmazsa bunu beklerim
.
Orijinal boyda basacaklarını düşünüyorum ama sert kapak olmaz herhalde.
Kuşe kağıdı olur umarım yoksa da watchmen ciltli baskısı gibi olabilir. Etiket fiyatını da kağıt kalitesi belirler.
Watchmen ciltlinin orijinali de öyle ondan o kağıda basıldığını düşünüyorum.
Bu baskının hakkını şömiz ve sert kapak verir.
Prestij’den çıkan bu değil. Bu çıkacak olan ilk Crow çizgi romanı, Prestijinkiler aşağıda altını çizdiğim bundan sonra yayınlanan Midnight Legends - Gece Yarısı Efsaneleri serisi olan 4 ciltlik Crow çizgi romanları.
kırmızı sırtlı serinin o kadar eksiği var ki benim gibi yeni okumaya niyetlenenler için zulüm.
Bandrolda bazı yayınevlerinin telif alma ismi farklı olabiliyor. Sanırım bu yayınevlerine kolaylık da sağlıyor. Okuyucuya sürpriz oluyor.
Yanlış bilmiyorsam presstijin de IDM olması lazım.
Jbc konusunda bir fikrim yok ama.
Diğerleri genelde isimleriyle alıyorlar bir de penguen var ithaki ve yabancının.
Gerekli Şeyler comics basmayacak galiba. Keşke salsalar.
Eminim onlar da telifler bitsin de kurtulalım diye bakıyorlardır.
Gerekli Şeyler’in başındaki kişi “1 tane çizgi roman basacağımız maliyete 4-5 adet manga basabiliyoruz.” diye açıklama yapmıştı. Manga sarışlarından da çok memnunlarmış. Çizgi Roman basmayı komple bırakırlar bence yakında.
Bence bıraktılar zaten. Avatar’ın 4.ve son cildi de çıkar (çünkü o da iyi satıyor) sonra tamamen bırakırlar.
Arayışı tekrar bassınlar bir de mümkünse. Stokta olmayan bir o var
İlk cildi tekrar basmışlardı diye hatırlıyorum tükendikçe tekrar basabilirler.