Gelmesin hiç güzel değilmiş.
Ayrı satarlar mı ki?
Bende ümit ediyorum.
Tüm ciltler zaten çok ağır geliyor bana. Kutulu daha beter olmaz mı
Bence kutulu yapmak güzel fikir, derli toplu durur.
Acaba sırtlarını düzelttiler mi, yoksa ellerindeki ciltleri mi koyacaklar merak ediyorum.
Sırtların düzeltileceğini sanmıyorum.
Presstij’den yeni çizgi romanlar;
https://www.instagram.com/p/CA8YNCZnPOJ/?igshid=31fgcr1762w5
Aaaa… Usagi basıyorlar. Hiç beklemiyordum, şaşırdım. Tevekkeli kaç gündür oyununun muhabbeti dönüyor forumda. Bilinçaltımıza gizli alışveriş dalgaları yollamışlar @Erdo @Gokhanca @Gurlino
Seneler önce Ninja Kaplumbağalar’da oynadığını görünce de böyle şaşırmıştım. Yakında konsollara yeni nesil oyunu gelirse de şaşırmam.
Yeni nesil oyunu varmış zaten, dün gördüm ben de Büyük sürpriz oldu. Ama pek sevilmemiş ne yazık ki, vasat bir şeye benziyor.
Yılmaz Erdoğan’ın bir şiirindeki dizeler geldi aklıma.
“Hiçbir lahmacunda
O okul yolundaki üçüncü sınıf lokantadakinin
Tadını vermeyecek bir daha
Çok daha iyilerini yedim sonra
Bizzat Urfa’da hatta”
O ilk oyunun tadı, özellikle ilk oynanmış video oyunum olma özelliğini taşıyan oyunun tadı her zaman özelliğini koruyacak. Kasetteki sayaç numarasını da bi hatırlasam
Usagi ve Hawken’ı merakla bekliyorum. Presstij güzel şeyler yapıyor. Tebrikler. Nice yıllara diyelim
Once & Future, Usagi Yojimbo ve Hawken’i alacağım ben de.
Once & Future da sağlam bir yazardan, ilginç gözüküyor. Diğer ikisinin yazar çizer kadrosu yerli yanlış görmediysem. Zamanla hepsini tamamlarım diye düşünüyorum. Çizgi roman piyasasında yerli işlere de destek vermek gerekiyor
Ben de katılıyorum biz destek verdikçe eser sayısı artar. 4-5 yıl önce türk yazarların fasikülü bile çıkmıyordu.
2 ciltmiş toplam. Mutlaka hardcover gelir bu.