Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

6 Beğeni

Kutulu Vaiz geliyor

8 Beğeni

Gelmesin hiç güzel değilmiş. :roll_eyes:

2 Beğeni

Ayrı satarlar mı ki?

2 Beğeni

Bende ümit ediyorum. :thinking: :thinking: :thinking:

2 Beğeni

Tüm ciltler zaten çok ağır geliyor bana. Kutulu daha beter olmaz mı :thinking:

1 Beğeni

Bence kutulu yapmak güzel fikir, derli toplu durur.

1 Beğeni

Acaba sırtlarını düzelttiler mi, yoksa ellerindeki ciltleri mi koyacaklar merak ediyorum.

Sırtların düzeltileceğini sanmıyorum.

Presstij’den yeni çizgi romanlar;

https://www.instagram.com/p/CA8YNCZnPOJ/?igshid=31fgcr1762w5

9 Beğeni

Aaaa… Usagi basıyorlar. Hiç beklemiyordum, şaşırdım. Tevekkeli kaç gündür oyununun muhabbeti dönüyor forumda. Bilinçaltımıza gizli alışveriş dalgaları yollamışlar :smile: @Erdo @Gokhanca @Gurlino

8 Beğeni

:smiley: :smiley: :smiley:
Seneler önce Ninja Kaplumbağalar’da oynadığını görünce de böyle şaşırmıştım. Yakında konsollara yeni nesil oyunu gelirse de şaşırmam.

1 Beğeni

Yeni nesil oyunu varmış zaten, dün gördüm ben de :slight_smile: Büyük sürpriz oldu. Ama pek sevilmemiş ne yazık ki, vasat bir şeye benziyor.

2 Beğeni

Yılmaz Erdoğan’ın bir şiirindeki dizeler geldi aklıma.

“Hiçbir lahmacunda
O okul yolundaki üçüncü sınıf lokantadakinin
Tadını vermeyecek bir daha
Çok daha iyilerini yedim sonra
Bizzat Urfa’da hatta”

O ilk oyunun tadı, özellikle ilk oynanmış video oyunum olma özelliğini taşıyan oyunun tadı her zaman özelliğini koruyacak. Kasetteki sayaç numarasını da bi hatırlasam :slight_smile:

1 Beğeni

Usagi ve Hawken’ı merakla bekliyorum. Presstij güzel şeyler yapıyor. Tebrikler. Nice yıllara diyelim

2 Beğeni

Once & Future, Usagi Yojimbo ve Hawken’i alacağım ben de.

2 Beğeni

Once & Future da sağlam bir yazardan, ilginç gözüküyor. Diğer ikisinin yazar çizer kadrosu yerli yanlış görmediysem. Zamanla hepsini tamamlarım diye düşünüyorum. Çizgi roman piyasasında yerli işlere de destek vermek gerekiyor

2 Beğeni

https://www.instagram.com/p/CA-J98lpt6D/?igshid=qfwpx2bdi87p

5 Beğeni

Ben de katılıyorum biz destek verdikçe eser sayısı artar. 4-5 yıl önce türk yazarların fasikülü bile çıkmıyordu.

1 Beğeni

2 ciltmiş toplam. Mutlaka hardcover gelir bu.

2 Beğeni