Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Böylece bir serinin daha sonuna geldik. :slight_smile: Sonradan yaptığı “atak” ile (Çizgi Roman editörü alarak) İthaki kötü başlayıp iyi bitirdi seriyi.

7 Beğeni

Vaiz’e başladım bugün inanılmaz. Karakterler çok iyi, hikaye harika ve en önemli noktası tamamlanmış olması.

7 Beğeni

Makoto Şinkai’nin (Saniyede 5 Santimetre, Kadın ve Kedisi) yayınlandığı 2019 yazından günümüze kadar en iyi anime ödülü dahil 3 farklı ödül kazanan en yeni eseri Weatherin With You’nun (Tenki No Ko) manga uyarlaması, ingilizce baskısından önce türkçe olarak SENİNLE BİR İKLİM adı ile çok yakında raflarda!

13 Beğeni

Saniyede 5 Santimetre’yi okudunuz mu acaba? Ben animesini izledim ama sonunda ne olduğunu anlayamadım. Manga da aynı şekilde mi bitiyor?

1 Beğeni

Okumadım ama listemde. Okumadığım için animesini de seyretmedim maalesef.

1 Beğeni

2 Beğeni

Bu ve bunun gibi yapımlarda nasıl bir sıra takip etmeli? Önce mangayı mı okumalı, yoksa filmi mi izlemeli?

Kişinin tercihine kalsada bence ilk manga okunmalı.

1 Beğeni

Ben de öyle düşünüyorum.'Tenki no Ko’nun filmini, mangasını okuduktan sonra izleyeceğim.

1 Beğeni

“PERİNE TEKNİĞİ”
Flaneur farkıyla,yakında!

8 Beğeni

Rıhtım’da eğer çizgi roman okuru varsa arkabahçe yayınevi sitesinde kendine ait çizgi romanların neredeyse hepsinde %40 indirim yapmış. Sahaf kutusunda da %10 indirim yapmış.

8 Beğeni

4 Beğeni

Oh be deli gibi beklediğim romanları sormuşsunuz, teşekkürler.

2 Beğeni

JBC’nin "yakında"larına çok fazla yakında gözüyle bakmamak gerek, “basacağız ama 2-3 yılı bulabilir” gibi anlamlar taşıdığı da oldu :slight_smile: ama basacağız diyorlarsa mutlaka basıyorlar.

3 Beğeni

Harley Quinn rebirth ilan edileli 2 yılı geçti. Bu sadece tek bir örnek…

Conan The Barbarian 3. Sayı geliyor

4 Beğeni

Conan’ı hızlandırsalar keşke.

3 Beğeni

WOLVERINE: INFINITY WATCH
Raflarda!

4 Beğeni
3 Beğeni

Uzun zaman sonra yeni sayılar geldi.

6 Beğeni