Böylece bir serinin daha sonuna geldik. Sonradan yaptığı “atak” ile (Çizgi Roman editörü alarak) İthaki kötü başlayıp iyi bitirdi seriyi.
Vaiz’e başladım bugün inanılmaz. Karakterler çok iyi, hikaye harika ve en önemli noktası tamamlanmış olması.
Makoto Şinkai’nin (Saniyede 5 Santimetre, Kadın ve Kedisi) yayınlandığı 2019 yazından günümüze kadar en iyi anime ödülü dahil 3 farklı ödül kazanan en yeni eseri Weatherin With You’nun (Tenki No Ko) manga uyarlaması, ingilizce baskısından önce türkçe olarak SENİNLE BİR İKLİM adı ile çok yakında raflarda!
Saniyede 5 Santimetre’yi okudunuz mu acaba? Ben animesini izledim ama sonunda ne olduğunu anlayamadım. Manga da aynı şekilde mi bitiyor?
Okumadım ama listemde. Okumadığım için animesini de seyretmedim maalesef.
Bu ve bunun gibi yapımlarda nasıl bir sıra takip etmeli? Önce mangayı mı okumalı, yoksa filmi mi izlemeli?
Kişinin tercihine kalsada bence ilk manga okunmalı.
Ben de öyle düşünüyorum.'Tenki no Ko’nun filmini, mangasını okuduktan sonra izleyeceğim.
Rıhtım’da eğer çizgi roman okuru varsa arkabahçe yayınevi sitesinde kendine ait çizgi romanların neredeyse hepsinde %40 indirim yapmış. Sahaf kutusunda da %10 indirim yapmış.
Oh be deli gibi beklediğim romanları sormuşsunuz, teşekkürler.
JBC’nin "yakında"larına çok fazla yakında gözüyle bakmamak gerek, “basacağız ama 2-3 yılı bulabilir” gibi anlamlar taşıdığı da oldu ama basacağız diyorlarsa mutlaka basıyorlar.
Harley Quinn rebirth ilan edileli 2 yılı geçti. Bu sadece tek bir örnek…
Conan’ı hızlandırsalar keşke.