Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Boyutu küçük ama normal çizgi romanlara göre.

1 Beğeni

6 Beğeni

Bir fasikül 40 lira oldu :frowning:

2 Beğeni

Venom’un Doğuşu cildinin içinde var bu sayı. Todd McFarlane çizimleri efsane güzel. Çok vahşi çizmiş.

1 Beğeni
4 Beğeni

6 Beğeni
20 Beğeni

Bunun paylaşılması sizce de profesyonel algıyı biraz yıkmıyor mu ya? :sweat_smile: Şeffaf olmaları güzel tabii bir yandan ama…

1 Beğeni

2 ay içinde gerçekten çıkacaksa ben sıkıntı görmüyorum paylaşılmasında. Çoğu yayınevi farklı şekillerde yapıyor bunu. Kimisi üzerinde çalışırken paylaşıyor, kimisi erken bandrol alıp paylaşıyor. Hatta paylaşıldığında beklentiyi artırıp takip edilirliği de artıyor bence.

Sonra duyurulmuyor hiçbir şey diye kızıyoruz. :slight_smile:

4 Beğeni

Spider-man mavi iyi bir çizgi roman mı?

Çok iyi bir çizgi roman

5 Beğeni

Gwen Stacy ile Spiderman ilişkisine odaklanan etkileyici bir hikayeye sahip. Çizimleri de gayet hoş. Google da detayları görebilirsiniz. Marvel Renkler serisinde Daredevil Sarı, Hulk Gri çizgi romanları da mevcut.

3 Beğeni

Gwen Stacy ve Peter Parker ilişkisini odağına alan bir çizgi roman. Ama bu konuyu orijinal Stan Lee hikayelerinden çok daha iyi işliyor. Ayrıca Tim Sale’ın çizimleri çok başarılı. Ben tavsiye ederim. Aynı ekipten çıkan ve konu olarak çok benzeri olan Daredevil Sarı da güzeldi bence.

4 Beğeni

Bayramda kitapsepetinden Marmara çizgi ve çizgi düşlere ait çizgi romanlar sipariş vermiştim. Yazdığınız yorumdan sonra tereddütte kaldım acaba iptal edilir mi diye ama siparişimi eksiksiz kargolamislar bugün.

1 Beğeni

Abi hala yeni serilere giriyorlar inanılmaz gerçekten

2 Beğeni

Hazir Paper Girls dizisi geliyorken baskilarinin gelmesi iyi oldu. Baya ovulen bir cizgi roman.

1 Beğeni

Marmara Çizgi dağıtım sıkıntılı mı? Kendi sitesi dışında kargo ücreti olmayan (yani belli bir limit üzerine almayan)alabileceğim bir yer var mı? Son olarak arkadaşlar Umut Sarıkaya eserlerini Komik Seyler basıyor en yüksek indirimle ve yine kargo ücreti limitli olan bir site var mi?

Aklıma bir tek Edessa geliyor onun da kargo limiti pek düşük değil kendi sitesinden kargo sıfırlayan ürün alsanız daha mantıklı.

1 Beğeni

Marmara Çizgi için bkmkitap’ta bakılabilir orada da iyi indirimleri oluyor. Komikşeyler için ise kitabist’i tavsiye ederim ama oranın da kargolama tarzı pek içime sinmiyor kitapları kağıda sararak gönderiyorlar şu ana kadar bir sıkıntı çekmedim ama yine de kitabın kondisyonuna dikkat ediyorsanız biraz riski olduğunu söylerdim.

2 Beğeni

BKM’de genellikle stok bulunmuyor.

1 Beğeni