Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

@Yuso4656 @Lacivertcivciv teşekkür ederim.

2 Beğeni

No Longer Human’ı Gerekli Şeyler ne zaman çıkarmayı düşünüyor? Beklemekten kök saldım. Yok mu bir haber? -_-

2 Beğeni

Papet girls’ün gelmesine sevindim. Gördüğüm kadarıyla 6 cilten oluşuyor. Yani serinin ülkemiz de tamamlanmasıda mümkün. Saga gibi 20 küsür cilten oluşmayacak olması sevindirdi.

2 Beğeni

Sorumun yanıtı da gelmiş oldu.

Ben bütün seriyi çevireli 2 sene oldu, sene başında basılmak istendi ancak kuşe kağıt krizi ayyuka çıktığı için basılamadı, o arada dizisi de gelince böyle oldu :slight_smile: Dizisi/filmi gelirken çizgi romanının çıkmasının kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası, genel olarak bir ürünün kendi reklamını kendisinin yapması, özellikle böyle bir sektörde çok sık rastlanan bir şey değil.

9 Beğeni

Keşke Chew serisinden de haberler duyabilsek

1 Beğeni

4 Beğeni

Dün arkabahçe’nin kendi sitesinden ilk kez alışveriş yaptım. Sipariş hala bekliyor diye gözüküyor. Daha önce hiç alışveriş yapan oldu mu? Sizce kaç günde gelir çizgi romanlar?

13 Beğeni

200 tl etiket fiyatı mı? 130-150 arası olsaydı bari.

5 Beğeni

Hype

4 Beğeni

Gerekli Şeyler Manga Anime Festivali varmış Ankara’ da. 3-4 Eylül tarihlerinde. Ankara’ da oturanlara duyurulur. (Kaynak)

3 Beğeni

Afedersinz ama çüş yani! Ben bunun ekonomi ile ilgili olduğunu artık hiç düşünmüyorum. Bilerek fiyatları çıkarıyorlar. Sonuçta devam kitaplarının fiyatlarını ilk kitaptan daha yüksek yapıp satan da ithaki.

1 Beğeni

Fiyatını görünce sadece imdat diyebildim, çok kelepire yada yanlış fiyatlamaya denk gelmezsem Sandman sevgim buraya kadarmış sanırım.

Bu bildiğim kadarıyla son çevirilecek sandman eseri olduğu için ve diğer tüm sandmanleri zamanında 300’e topladığım için bunu da alır kapatırım ben sanırım. Ama çok üzüyor 11 çizgi romanı toplam 300 liraya almışken tek bir tanesine 130 vermek.

2 Beğeni

%50yi bekleyin derim, 30tl fark oluyor 1-2 bkk kitabı alırsınız

2 Beğeni

Hemen 2. baskı için bandrol alınmış. 1. baskı 02.08.2022 tarihinde satışa çıkacak. Ön siparişte.

Komikşeyler’den 4 yeni manga çıkıyormuş. Tadımlık Otobüs Hikayeleri’ni merak ettim.

4 Beğeni

Gerekli Şeyler, Infinity Gauntlet ve Infinity War ciltlerini yeniden bassa keşke. Seneler önce elden çıkartmıştım. Yeniden almak istiyorum baskıları tükenmiş.