Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Yüksek ihtimal daha önce forumda paylaşılan kitaplara toplu zam dalgasının mağdurlarından.

Şunu da şuraya şöyle bırakayım:

https://www.instagram.com/p/ChAK3NGjKzl/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

16 Beğeni

:black_heart: Dört gözle bekliyorum :metal: Yayın hayatınızda başarılar

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz :wink:

3 Beğeni

Hayırlı olsun kardeşim. Satışı bol olsun :heart:

6 Beğeni

Eyvallah abi. Nihayet çıktık yola, hayırlısı <3

4 Beğeni

Hayırlı olsun…

Çizimi ve konusuyla “ben kaliteliyim” diyen bir seri… Eh bir çizgiroman okuru olarak, bu kaliteye de yakışır bir işçilik ve edisyon bekliyoruz…:slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederiz. İşçilik ve edisyon konusunda içinizi ferah tutabilirsiniz :slight_smile:

8 Beğeni

Hangi eser acaba? 20krktr

1 Beğeni

The Department of Truth, Image’dan 3 cildi çıkmış ve devam eden bir seri.

11 Beğeni

Hayırlı olsun, başarılar dilerim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun. Bol satışlı olur inşallah.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Hemen takibe aldım. Heyecanla bekliyorum.

1 Beğeni

Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun.

1 Beğeni

Hayırlı olsun. Felix gibi limitli baskı mı yapacaksınız?

Herkese tek tek cevap vererek sayfayı işgal etmeyeyim, iyi dilekleriniz için bütün ekibimiz adına çok teşekkür ederim :slight_smile:

8 Beğeni

Teşekkür ederiz. Hayır, genel olarak piyasada satılacak şekilde çalışacağız. Arada özel edisyonlarımız mutlaka olacaktır, bunları da mutlaka sosyal medya adresimizden duyururuz.

10 Beğeni

Hayırlı olsun, başarılar dilerim. :slightly_smiling_face: The Department of Truth’un adını iki gün önce bir yerde duymuştum ve biraz araştırmıştım. Şimdi Türkçesinin çıkacağını öğrenmek çok iyi oldu.

1 Beğeni

Sabrın sonu selamet

3 Beğeni

Çok yakında ama işte ne kadar yakında? :thinking:

@Tulgan Gecikmeli olarak başarılar diliyorum.İlk eser seçiminiz çok güzel duruyor, umarım dediğiniz gibi arada özel baskılar yaparsınız.Eserlerinizin içerik ve baskı kalitelerinin hep iyi olması temennisiyle…:drooling_face:

1 Beğeni