Yeni Çizgi Roman/Manga Haberleri

Ben de dün akşam gördüm ve inanamadım. Olayın bütünündeki çirkinliği, üsluptaki yersiz tepeden bakmayı geçtim, insan Alan Moore’u benim sayemde biliyorsunuz irtifasına ulaşmak için ne kadar zıplamalı, onu bile hesaplayamadım açıkçası.

Kendilerini tarif etmek için tekrar edip durdukları etik kavramının içini bizzat boşaltan bu hareketin tersine bir şeyler yaparlar umarım. Kılavuzmuş falan, insan gerçekten hayret ediyor.

12 Beğeni

Drama ekmektir. Flaneur önce basacağız dedikleri çizgi romanları bassın.

2 Beğeni

Benzer düşünceler içerisindeyim…2-3 yıldır sözde Gibrat için yeni baskı yapacaklar, çıkacak kitaplar listesindeki kitaplar sürekli ‘yakında’ gözüküyor yıllardır adam akılı hareket yok.Sanırım biraz fazla gaza gelmişler kendilerini dev aynasında görüyorlar…Bu üslubu kendilerine hiç yakıştıramadım. :confused:

9 Beğeni

Basmaya ve etik değerlerden sapmamaya bu kadar merklılarsa bandrolünü alsaydılar o zaman. Blankets yeni popüler olmuş bir çizgi roman değil ki yıllardır bandrolü almak için fırsatları vardı. Umarım bu sadece sosyal medya sorumlusunun düşünceleridir ama yönetime onaylatmadan böyle sansasyonel ve berbat üsluplu bir açıklama yapacaklarını sanmıyorum.

2 Beğeni

Bandrolünü alması için basım hakkının elinde olması gerekir. Bütün iddialar, ders vermeler ve kabarmalar daha o noktada çöküyır zaten :slight_smile:

2 Beğeni

Bu çirkin olaya inanamıyorum. Dün ben de instagramda görüp herhalde yeni kitap basacaklar dedim. Onun reklamını yapıyorlar diyip evet oyu vermiştim. Ne olduğunu daha yeni analdım.

Flenaur takdirimi kazanmış bir yayıneviydi bugüne kadar. Bastıkları kitapalar gerçekten pahalı olmasına rağmen çok özel zevki olan insanalara hitap ediyor gibiydi. Sosyal medya da paylaştıkları gönderilere filan bakarak yaptıkları baskıya özendiklerini filan hissedebiliyordum. Söyleyebileceğim tek olumsuz şey kitapalrını bir kere basmalarıydı. johnny cash i see a darkness hariç hiç 2. baskı yapmadılar diye biliyorum. Bu olaydan sonra gözümde bayağı bir düştüler.

3 Beğeni

Ben bu yayınevinin senelerdir kara borsa dediğimiz fahiş ikinci el fiyatlarının ekmeğine yağ sürdüğünü düşünüyorum.

1 Beğeni

Alan Moore’u ilk bu yayınevi basmadı ki. Öldüren şaka çizgi romanı seneler önce basıldı. Watchmen de aynı şekilde.

3 Beğeni

Fazlasıyla çocukça diyecek bişey bulamadım komik.

4 Beğeni

Şöyle söyleyeyim Alan Moore’u Flaneur sayesinde tanımadım Alan Moore sayesinde Flaneur’u tanıdım. Kendilerinden aldığım ilk kitap From Hell. Sadece Alan Moore yazdığı için almıştım.

5 Beğeni

Flaneur’un yöneticisi ile Aleyna Tilki Fan Club’ın admini aynı kişi sanırsam.

12 Beğeni

Flaneur’ün tripleri çok saçma :smiley: Baobab daha iyi iş yapıyor kendilerinden. En azından düzenli çizgi roman basıyorlar.

7 Beğeni

Gerçekten rezalet bir paylaşım olmuş. Sanırım anketli olan hikayeyi kaldırmışlar sayfalarından ama ilk hikaye duruyor. Profesyonelliğe çok uzak olduklarını belirtmiş oldular benim gözümde. Zaten kitleleri oldukça niş ve yaşlarının büyük olduğunu düşündüğüm bir kitle. Böyle çocukça bir paylaşıma kesinlikle gerek yoktu. Baobab gerçekten çok kaliteli ve düzenli işler yapıyor. Bu paylaşımları dikkate dahi almamaları çok isabetli bir karar olmuş. Flaneur’den bu paylaşımın aksi yönünde bir açıklama gelmediği sürece kendilerinden bir daha alışveriş yapacağımı düşünmüyorum.

5 Beğeni

Zam haberleri gelmeye başladı.

2 Beğeni

Hangi yayınevi? (Krktr)

Bugün ben de bu ay içinde zam yapılacağına dair haberlere denk geldim. Yüzde kaç geleceği belirtilmemişti.

Örneğin Watchmen karton kapaklı baskısı Amazon’da D&R’da falan hala 95 TL’ye satılıyor. İlknokta’da stoklar tükendiğine göre baskısı bitmiş. Yeni baskı yapar ise fiyatı minimum 2 katına çıkar. Almak isteyen olur ise çok ertelemesin.

İsterseniz isim ve telefon numarasını silip öyle paylaşın, sonuçta binlerce kişi uğruyor foruma. :smile:

3 Beğeni

Kestiğimden gözükmemiş pardon. Presstij yayınevinin okuyucuları bilgilendirdiği bir Whatsapp grubu.

@Bjork haklısınız düzenledim. İsim kaynak açısından kalabilir bence sosyal medya ile ilgilenen benim bildiğim kadarı ile Kaan bey zaten.

3 Beğeni

Teşekkürler. Zam öncesi site araştırması yaparken eskiden bastığı güzel eserlere dek geldim. Almak bugüne kısmetmiş.

1 Beğeni

Yine neden zam geliyormuş? Yeter ama ya. Bıktım.