Ben sadece 2. sayının ana kapağını almayı planlıyorum 1 ve 3ün variant kapakları çok daha iyi duruyo bence.
Varyantlar çok güzelmiş.
Ahh kalbim…
Ben de ana kapakları çok beğendim . Bu arada sanırım bu yıl absolute basılacak, ama JBC Pulse yapılmayacak virüs yüzünden. Ertan Bey canlı yayınlarda bu yıl absolute basılacak sorusuna basmayacağız demedi hiç.
Hepsi çok güzel duruyor
Damned’da ve bunlarda ben ana kapakları varyant kapaklardan daha çok beğendim.
Acaba ne çıkartırlar? V imkan dahilinde bence ama başka ne olabilir aklıma gelmiyor.Acaba HUSH olabilir mi?
Arkadaşlar Gerekli Şeyler’in kendi satış sitesinde indirim yaptığı dönemler oluyor mu? Bir art book almak istiyorum ama 280 lira biraz fazla geliyor. Yakında bir indirim dönemi vs. olur mu?
En son yaptıkları indirim 31 Mayıs’ta bitmişti.Kendi yayınlarına indirim yapmışlardı.Bir daha ne zaman indirim yaparlar bilmiyorum, ayrıca yurt dışı kaynaklı ürünler genelde etiket fiyatından satılıyor sanırım.
Acaba under the red hood olma şansı var mıdır
Tahminimce İngilizce ürünlerde en fazla yüzde 15 görürsünüz ama onlar daha yeni bitirdi indirimi. Bookdepository.com 'a bakabilirsiniz genelde biraz daha ucuz ve kargo bedava oluyor. BookDepository’nin sahibi amazon olduğu için Amazon.co.uk 'de neredeyse her kitapta satıcı seçeneği olarak BookDepository de oluyor. Oradan alırsanız da kitap başına 3.90 sterlin kargo ücreti var ama bazen kargo dahil kendi sitesinden ucuz oluyor orada.
@meetraolorin ve @malady, ikinize de çok teşekkür ederim. Amazon cidden daha uygunmuş, sizin sayenizde öğrenmiş oldum. Gerekli Şeyler’in sitesinden verdim siparişi, gelen kitabın kondisyonu iyi olursa durur ama olmazsa iade edip Amazon’dan alacağım. Bundan sonra da böyle kitaplar için orayı kullanırım, daha uyguna geliyormuş.
Ben her cildin ikisinide alacağım sanırım, karar veremiyorum.
Bu Ruhların Kaçışı filminin resimli kitabı gelecek demek mi oluyor yoksa bilmediğim farklı bir eser mi var ortada? Eğer filmin resimli kitabı gelecekse çok da umurumda değil. Yine de ileride Nausicaa’nın mangasının gelebilme ihtimali çıkarıyorum buradan ve biraz heyecan yapıyorum.
Harika bir eser olduğu içinde paylaşmış olabilir.Boşuna heyecan yapmaya gerek yok bence.
Her an her şey olabilir art tasarım bir kitab da olabilir öylesine bir paylaşımda olur ama jbc boşuna bişey paylaşmaz.
Özel edisyonu şahane.