Can alır,can veririm
Şu Nausicaa sevgimizi anlayıp bassalar artık. Ben bu 7 ciltlik haline bile razıyım.
Ben umutluyum,Akira basıldıysa,Absolute baskılar yapıldıysa Nausicaa’da gelebilir.Ama özel baskı olursa daha iyi tabi
İngilizcem olsa düşünmeden alırdım,3.5 kg,artık özel baskılara kg üzerinden değer verdiğim için iştah açıcı
https://www.amazon.co.uk/NAUSICAA-VALLEY-WIND-BOX-SET/dp/1421550644/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=nausicaa&qid=1591619047&sr=8-1
320 try amazonda alacak olan kaçırmasın
Bu arada Ertan Bey Batman’in mangası hariç pek manga basma fikrimiz yok diyordu sakin olmakta fayda var.
Merhaba,
Şahsi hesabımdan beğendiğim için paylaştım JBC ile alakalı bir durum yok. İstemeden heyecan yarattıysam kusura bakmayın.
Sevgiler
Kesinlikle heyecanlanmadık…
Merhaba,
Tahmin etmiştim aslında ama bir umut işte Yine de Kaze no tani no Nausicaa’yı basmayı düşünmez misiniz?
Merhaba,
Olabilir aslında ama çok yoğunuz ve daha sadece DC den basmadığımız 110 yayınımız var. Biraz düşünelim
Sevgiler
Abi bu sene yeni absolute gelir mi?
Sene sonuna doğru düşünüyoruz
Süper
Büyük ihtimal fasikül şeklinde gelecek ama keşke ciltli basılsa,tabi sadece küçücük bir umut
Fasikül basılacaksa, fasiküller bitince ciltte de basılır herhalde.
Ertan abi bundan sonra fasikül bastıklarını ciltli basmıyacaklarını söylemişti sanki yanlışta hatırlıyo olabilirim.
Canlı yayınlarında fasikül olarak basılacağını söyledi 6 ana kapak 6 varyant kapak olarak kutulu bir şekilde gelecek(ilk 6 sayı)
Yanlışım varsa düzeltin
Ertan Bey virüs döneminde neredeyse her hafta canlı yayın açtı, bayağı da soru geldi tabi Doomsday Clock hakkında. Kesinlikle fasikül basılacak, orası kesin. Cilt basmayı şu aşamada düşünmüyoruz dedi her seferinde, ilk 6 fasikül için limitli kutu hazırlamışlar. Beyaz şövalye kutusu gibi yani. 2 Farklı kutu olacak sanırım. kutuda ilk 6 sayı için 6 fasikül, 6 varyant kapak ve ilk sayının beyaz, sarı(watchmen’in sarısı) ve mavi(Dr. Manhattan’ın mavisi) olmak üzere 3 boş kapağı olacak dedi. Bunun yanında her sayı için farklı rozetler olacakmış. Fiyatı da 250-300 bandında olur muhtemelen dedi. Fasiküller ilk 6 son 6 olmak üzere 2 parti halinde piyasaya sürülecek yanlış hatırlamıyorsam.
Fasikül olarak basılacak olmasına çok sevindim.Türkiye’deki okuyucular nedense fasikül pek sevmiyor ya da tercih etmiyor sanırım…
Ben şahsen sırtı olmadığı bu yüzdende kitaplığıma koyamadığım için sevmiyorum.Ek olarakta çok çabuk bitiyorlar max 10-12dk sürüyo okumak.