Bu eskitmeyi cidden sevmiyorum.Aşırı kirli ve yıpranmış gösteriyor kitabı.
almayı planlayan varsa alsın şimdiden kalanları bi anda bitebiliyor.
Asteriks’in yeni albümleri Alfakitap’ta ve bazı yerlerde satışa çıkmış. 39.albümü de bassalardı keşke.
Red kit ‘de büyük boy karton kapak, Ciltli Baskı alma hatasına düştüm(baskıların tükenmesi nedeniyle)
Tenten’ in Ciltli baskısını geleceğini bilmediğimden karton kapaklı ları topladım., sonlara doğru Ciltli Baskı geldi devamı gelecek alacağım.
Ama bunda Ciltli baskının geleceği önceden söylendi. O yüzden bekliyeceğim…
Asterix’in ciltlileri Tenten gibi küçük olacaksa ben karton kapaklıları toplayacağım. Remzi ciltlileri büyük boy basıyordu, yarıda kaldı.
Tenten ciltleri yine boyut olarak iyi. Asıl küçük olan Red Kit ciltleri.
Shounen Jump tarzı manga dergisi yapıyorlar. Engin’i severim ve bu tarz bir işe el atması beni cidden memnun etti.
İkinci manga serimizi de duyurduk^^
Kayıp Kıta on Instagram: "yakında🧸 #kumakumakumabear #kayıpkıta #manga"
Ben bu seriyi görmüştüm yabancı Manga kanallarında da bir şey soracağım normalde Kuma da ayı demek Japoncada ve Ayı Ayı Ayı gibi bit isim ortaya çıkıyor.Acaba ismi Türkçe mi yapacaksınız yoksa Kuma Kuma Bear ismi sabit mi kalacak ?
Bunun kararını henüz vermedik ama belli olunca haber veririm.
Bu fiyat ne sayın epsilon?Bu arada ilginç bir bilgi vereyim bu tamamen Japonyadan bağımsız bir manga direkt Fransız mangakası falan .
Önce bi injustice 2’yi bitirselerdi, 1 buçuk yıl olacak hala 3. Ciltte takılı kaldılar zaten seri 6 cilt. Anlamlıyorum gerçekten yemin ediyorum
JBC’nin yeni çıkacak olan çizgi romanları için hala yeni bir haber yok sanırım. Uzun zaman geçti ama henüz yeni bir cilt göremedik.
Batman: Three Jokers’i story atmışlar “ramak kaldı” diye.